Preparate din organe
Rulouri de ficatei cu bacon
Publicata miercuri, 5 august 2015, 11:17Ficateii de pui se spala si se curata de pielite, apoi se calesc intr-o tigaie, in care s-a topit untul. Se presara peste ei putin piper si sare, iar la final se adauga si 1-2 catei de usturoi pisati.... (mai mult)
CitesteTocanita de ficatei de pui
Publicata marti, 17 martie 2015, 11:00Rosiile si ceapa se toaca marunt, iar ficateii se curata si se spala. Intr-o tigaie se pun la incins cam 40 ml de ulei si se caleste ceapa, iar cand devine sticloasa, se adauga ficateii, dar si ... (mai mult)
CitesteFicatei de pui cu vin
Publicata marti, 17 martie 2015, 10:58Prazul se taie rondele si se pune la calit, intr-o tigaie cu ulei incins. Cand incepe sa se rumeneasca, se adauga ficateii si se amesteca des. Peste ei se toarna vinul, se presara piperul si sarea, ... (mai mult)
CitesteFicatei de pui la cuptor
Publicata marti, 17 martie 2015, 10:54Mai intai se curata ficateii, se spala si se scurg de apa, apoi se aseaza intr-o tava termorezistenta. Peste ei se adauga ceapa taiata rondele, se presara piper, boia si sare, apoi se toarna cam 40 ml... (mai mult)
CitesteFicatei de pui cu ceapa
Publicata marti, 17 martie 2015, 10:49Ficateii se spala si se curata bine, iar ceapa se toaca rondele. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pune la calit ceapa, iar cand devine transparenta se pun ficateii si se acopera tigaia, lasand ... (mai mult)
CitesteToba de casa
Publicata sambata, 20 decembrie 2014, 20:45Carnea de porc pentru toba va fi repezentata de urechi, picioare, sorici si limba. Toate acestea se curata bine si se taie in bucati mai mici, apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa. Se adauga sare, ... (mai mult)
CitesteFicatei la tigaie
Publicata marti, 4 martie 2014, 12:49Ficateii se curata si se spala bine, apoi se pun in lapte si se tin in jur de o ora. Intr-o tigaie, turnam putin ulei si punem pe foc, iar cand s-a incins uleiul, calim ceapa pe care am tocat-o ... (mai mult)
CitestePate de ficat de pui
Publicata vineri, 20 decembrie 2013, 11:16Ficatul de pui se curata de pielite si se spala, apoi se pune la fiert impreuna cu morcovul si un fir de ceapa verde. Dupa aproximativ 25 de minute se da de pe foc. Ceapa verde se toaca si se caleste ... (mai mult)
CitestePilaf cu pipote si inimi
Publicata vineri, 13 decembrie 2013, 10:45Orezul se spala bine si se pune apoi la fiert. Separat, spalam pipotele si inimile de pui si le punem intr-o tigaie in care am topit untul. Rumenim carnea peste care am pus condimente, apoi am turnam ... (mai mult)
CitesteTocanita de pipote si inimi
Publicata vineri, 13 decembrie 2013, 10:41Dupa ce am spalat bine pipotele si inimile de pui, le scurgem de apa si le curatam de pielite si vene. Apoi le punem intr-o cratita cu apa, si le fierbem. Condimentam cu sare si piper si lasam pe foc ... (mai mult)
CitesteFicatei de pui cu ciuperci
Publicata joi, 12 decembrie 2013, 10:12Intr-o tigaie incingem ulei si calim ceapa tocata, peste ea adaugam ciupercile feliate si lasam la fiert, pana cand scade sucul lasat de ciuperci. Punem ficateii peste legume, turnam bulionul si ... (mai mult)
CitesteFicatei la cuptor
Publicata marti, 10 decembrie 2013, 11:27Ficateii se spala si se scurg de apa, apoi ii condimentam cu sare si piper si ii asezam intr-o tava termorezistenta. Ceapa o tocam marunt, la fel si cei doi catei de usturoi si le adaugam peste ... (mai mult)
CitesteMancare de ficatei de pui
Publicata marti, 10 decembrie 2013, 11:23Ceapa se toaca marunt si se caleste intr-o tigaie in care am incins ulei. Cand a devenit transparenta, adaugam ficatul de pui si amestecam totul. Lasam la rumenit ficateii, apoi punem bulionul, ... (mai mult)
CitestePate de ficat de casa
Publicata marti, 10 decembrie 2013, 11:20Ficatul se curata si se spala bine, apoi se prajeste intr-o tigaie. Cepele se spala si se toaca marunt, fiind si ele adaugate peste ficatul de pasare. Se condimenteaza totul cu sare si piper, dupa ... (mai mult)
CitesteLebar de casa
Publicata miercuri, 4 decembrie 2013, 11:20Carnea se pune la fiert, la fel si ficatul. Cand a fiert, ficatul se scoate din apa si se lasa la racit. Tocam ceapa marunt si o claim in ulei, peste ea adaugam carnea fiarta taiata bucatele si calim ... (mai mult)
Citeste