Pate de ficat de casa

Foto - Pate de ficat de casa
Complexitate: usor Timp de preparare: 30 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

500 g ficat pui 4 cepe 250 g unt sare piper

Mod de preparare:

Ficatul se curata si se spala bine, apoi se prajeste intr-o tigaie. Cepele se spala si se toaca marunt, fiind si ele adaugate peste ficatul de pasare. Se condimenteaza totul cu sare si piper, dupa gust si se gatesc, pana cand ficatul este innabusit suficient. Cand e gata, compozita din tigaie se pune intr-un vas mai adaunc si se paseaza cu ajutorul unui blender. Peste pasta obtinuta, se adauga si untul si se mixeaza impreuna, pentru a omogeniza amestecul. Pateul rezultat se aseaza intr-o caserola si se da la frigider, putind fi servit oricand.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))