Oua umplute cu pateu de ficat
Ingrediente:
10 oua 350g pateu de ficat salata verde
Mod de preparare:
Ouale se fierb de consistenta tare si se taie pe jumatate, in lungime. Frunzele de salata se spala bine. Galbenusurile fierte se dau prin razatoarea fina, se amesteca cu pateul de ficat, se introduc intr-un pos cu sprit si se umplu jumatatile de oua. Se serveste rece, cu decor de salata verde.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Pateu de casa din ficat de porc
Ceapa se taie rondele, iar ficatul se taie in bucati mici. Nucsoara se rade. Ceapa si ficatul se inabusa in unt, se ... (mai mult)
Citeste -
Pate de ficat de pui
Ficatul de pui se curata de pielite si se spala, apoi se pune la fiert impreuna cu morcovul si un fir de ceapa verde. ... (mai mult)
Citeste -
Ficat de porc cu ceapa
Ficatul se spala si se portioneaza. Ceapa se curata si se taie felii. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se... (mai mult)
Citeste -
Clatite cu ficatei
Pregatim aluatul de clatite amestecand ouale cu putina sare, laptele si faina. Din acesta compozitie vom rumeni ... (mai mult)
Citeste -
Tocanita de ficat de porc
Ficatul se taie in 4-5 bucati la o portie. Ceapa se taie in felii subtiri. Usturoiul se toaca marunt. Pasta de tomate se... (mai mult)
Citeste -
Sote de ficat
Ficatul se pune la fiert pentru 20 de minute. Apoi, ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei, iar cand ficateii sunt ... (mai mult)
Citeste







