Pate de ficat de pui

Foto - Pate de ficat de pui
Complexitate: usor Timp de preparare: 30 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

500 g ficat de pui 150 g unt ulei de masline 4 fire de ceapa verde 1 morcov boia sare piper

Mod de preparare:

Ficatul de pui se curata de pielite si se spala, apoi se pune la fiert impreuna cu morcovul si un fir de ceapa verde. Dupa aproximativ 25 de minute se da de pe foc. Ceapa verde se toaca si se caleste in unt. Ficatul si morcovul se scot din apa fiarta si se aseaza intr-un bol. Peste ele punem untul topit si pasam cu ajutorul blenderului, pentru a obtine pasta de ficat. Peste ficat adaugam si ceapa calita, se condimenteaza cu sare si piper si se mixeaza bine, pana ce se incorporeaza totul. Pateul se serveste, dupa ce a stat la rece cel putin o ora.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))