Pateu de casa din ficat de porc
Ingrediente:
700g ficat de porc 1 ceapa mare 300g unt 30ml coniac 100ml frisca lichida 1 nucsoara piper sare
Mod de preparare:
Ceapa se taie rondele, iar ficatul se taie in bucati mici. Nucsoara se rade.
Ceapa si ficatul se inabusa in unt, se racesc si se toaca marunt de 2-3 ori. Compozitia obtinuta se bate cu telul, apoi se adauga frisca, sare, coniac, piper si nucsoara. Preparatul se serveste rece. pateul din ficat de porc se poate folosi la prepararea rulourilor si a sandvisurilor.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Oua umplute cu pateu de ficat
Ouale se fierb de consistenta tare si se taie pe jumatate, in lungime. Frunzele de salata se spala bine. Galbenusurile ... (mai mult)
Citeste -
Ficat de porc cu ceapa
Ficatul se spala si se portioneaza. Ceapa se curata si se taie felii. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se... (mai mult)
Citeste -
Ficat de porc la cuptor
Inainte de a fi gatit, ficatul se tine intr-un bol cu lapte. Dupa o jumatate de ora se scoate ficatul din lapte, se ... (mai mult)
Citeste -
Lebar de casa
Carnea se pune la fiert, la fel si ficatul. Cand a fiert, ficatul se scoate din apa si se lasa la racit. Tocam ceapa ... (mai mult)
Citeste -
Tocanita de ficat de porc
Ficatul se taie in 4-5 bucati la o portie. Ceapa se taie in felii subtiri. Usturoiul se toaca marunt. Pasta de tomate se... (mai mult)
Citeste -
Toba de porc
Stomacul de porc trebuie curatat si spalat foarte bine dupa care se recomanda sa fie lasat o ora in apa cu otet. ... (mai mult)
Citeste