Sote de ficat
Ingrediente:
700 g ficat 4 cepe 1 lingura ulei 1 pahar vin sare
Mod de preparare:
Ficatul se pune la fiert pentru 20 de minute. Apoi, ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei, iar cand ficateii sunt fierti, se pun peste aceasta. Se adauga si paharul de vin peste ficatei, se amesteca totul si se lasa tigaia pe foc, cu un capac deasupra. Cand vinul si sosul din tigaie au scazut, se condimenteaza cu sare si piper, se opreste focul, si e gata de a fi servit.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Sote de morcovi
Morcovii se taie felii sau bastonase. Se inabusa morcovii in unt cu 100ml de apa, dupa care se adauga sare si zahar. Se ... (mai mult)
Citeste -
Oua umplute cu pateu de ficat
Ouale se fierb de consistenta tare si se taie pe jumatate, in lungime. Frunzele de salata se spala bine. Galbenusurile ... (mai mult)
Citeste -
Pate de ficat de pui
Ficatul de pui se curata de pielite si se spala, apoi se pune la fiert impreuna cu morcovul si un fir de ceapa verde. ... (mai mult)
Citeste -
Sote de ciuperci
Mai intai se spala ciupercile si se toaca nu foarte marunt, la fel vom proceda si cu ceapa, apoi le vom cali in untul ... (mai mult)
Citeste -
Sote de mazare
Mazarea conservata se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Mararul verde se toaca marunt. Mazarea se ... (mai mult)
Citeste -
Ficat de porc cu ceapa
Ficatul se spala si se portioneaza. Ceapa se curata si se taie felii. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se... (mai mult)
Citeste







