Sote de ciuperci
Ingrediente:
500 g ciuperci 20 g unt 1 ceapa 1 catel de usturoi patrunjel proaspat boia dulce cimbru sare piper
Mod de preparare:
Mai intai se spala ciupercile si se toaca nu foarte marunt, la fel vom proceda si cu ceapa, apoi le vom cali in untul incins. Peste ele se pune si usturoiul tocat si se condimenteaza cu sare si piper. Tigaia se lasa la foc mic, pana cand sosul lasat de ciuperci scade, apoi patrunjelul va fi ultimul ingredient adaugat. Sote-ul se serveste ca atare, sau ca si garnitura pentru diferite fripturi.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Sote de morcovi
Morcovii se taie felii sau bastonase. Se inabusa morcovii in unt cu 100ml de apa, dupa care se adauga sare si zahar. Se ... (mai mult)
Citeste -
Sote de mazare
Mazarea conservata se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Mararul verde se toaca marunt. Mazarea se ... (mai mult)
Citeste -
Foietaj cu ciuperci
Ciupercile se toaca in cubulete si se pun la calit, se condimenteaza si se lasa la foc mic, pana cand scade zeama lasata... (mai mult)
Citeste -
Cartofi sote
Cartofii se fierb in coaja, in apa cu sare, apoi se taie cuburi. Patrunjelul verde se toaca marunt. Cartofii se inabusa ... (mai mult)
Citeste -
Sote de ficat
Ficatul se pune la fiert pentru 20 de minute. Apoi, ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei, iar cand ficateii sunt ... (mai mult)
Citeste -
Salata de pui cu ciuperci
Se aleg ciuperci si se fierb in apa cu putina sare timp de 20 minute. Dupa scurgere si racire, se taie in felii subtiri ... (mai mult)
Citeste







