Toba de casa
Ingrediente:
1 burta de porc 2 kg carne si organe de proc piper dafin sare
Mod de preparare:
Carnea de porc pentru toba va fi repezentata de urechi, picioare, sorici si limba. Toate acestea se curata bine si se taie in bucati mai mici, apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa. Se adauga sare, piper si 2 foi de dafin si se lasa focul mic. Din cand in cand se indeparteaza spuma. Cand bucatile de carne au fiert suficient, se scot din zeama in care au fiert si se umple burta de porc ce a fost curatata bine pe interior. Se leaga bine astfel incat sa nu iasa amestecul de carnuri si se lasa la racit, presand toba cu un tocator de lemn, ajutand astfel in a combina bucatile de carne din toba. Se servete abia peste doua zile, timp in care toba va deveni consistenta si gustoasa.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Toba de porc
Stomacul de porc trebuie curatat si spalat foarte bine dupa care se recomanda sa fie lasat o ora in apa cu otet. ... (mai mult)
Citeste -
Toba de pui
Pentru prepararea tobei, se curata mai intai puiul, se inlatura piele si grasimea. Se ia o oala mare, in care se vor ... (mai mult)
Citeste -
Taitei de casa
Faina se aseaza pe o planseta. In mijloc se adauga oua, sare si circa 125ml de apa, se amesteca pentru omogenizare si se... (mai mult)
Citeste -
Unt de casa
Smantana se pune untr-un bol inalt si se bate cu mexerul. Dupa 10 minute, grasimea din smantana va incepe sa se separe ... (mai mult)
Citeste -
Ketchup de casa
Rosiile vor fi spalate si curatate de piele. Intr-o oala se va pune apa la fiert, iar cand apa da in clocote, se vor ... (mai mult)
Citeste -
Negresa cu nuca de cocos
Intr-o cratita, se pune laptele impreuna cu untul, zaharul si cacao. Cand incepe sa fiarba, se stinge focul si se lasa ... (mai mult)
Citeste







