Preparate din organe
Limba cu maioneza
Publicata duminica, 27 ianuarie 2013, 10:59Limba se spala bine, se opareste pentru a se indeparta pielita si se spala din nou cu apa rece. Patrunjelul si tarhonul se toaca marunt. Dupa fierbere, feliile de limba se sareaza, se aseaza pe un ... (mai mult)
CitesteFicat de porc cu ceapa
Publicata sambata, 26 ianuarie 2013, 16:10Ficatul se spala si se portioneaza. Ceapa se curata si se taie felii. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se curata si se toaca marunt. Bucatile ... (mai mult)
CitesteToba de porc
Publicata miercuri, 19 decembrie 2012, 19:59Stomacul de porc trebuie curatat si spalat foarte bine dupa care se recomanda sa fie lasat o ora in apa cu otet. Urechiile de porc trebuiesc parlite bine inainte de a fi folosite. Urechiile se taie in... (mai mult)
CitesteChiftele de creier
Publicata vineri, 30 noiembrie 2012, 12:55Creierul se curata de membrana si se lasa in apa rece cu sare, timp de 20 de minute, ca sa se elimine sangele. Se zdrobeste bine cu furculita. Mararul si patrunjelul se toaca marunt. Ceapa se caleste ... (mai mult)
CitesteLimba cu masline
Publicata vineri, 30 noiembrie 2012, 12:30Ceapa, rasa prin razatoarea cu gauri mici, se caleste in tot untdelemnul, un minut. Se stinge cu sucul de rosii, frecat cu faina si cu supa rece si se adauga toate celelalte ingredietnte, inclusiv ... (mai mult)
Citeste










