Preparate din organe

Limba cu maioneza

Limba cu maioneza

Publicata duminica, 27 ianuarie 2013, 10:59
Timp de gatire: 20 minute Complexitate: Usor

Limba se spala bine, se opareste pentru a se indeparta pielita si se spala din nou cu apa rece. Patrunjelul si tarhonul se toaca marunt. Dupa fierbere, feliile de limba se sareaza, se aseaza pe un ... (mai mult)

Citeste
Ficat de porc cu ceapa

Ficat de porc cu ceapa

Publicata sambata, 26 ianuarie 2013, 16:10
Timp de gatire: 25 minute Complexitate: Usor

Ficatul se spala si se portioneaza. Ceapa se curata si se taie felii. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se curata si se toaca marunt. Bucatile ... (mai mult)

Citeste
Toba de porc

Toba de porc

Publicata miercuri, 19 decembrie 2012, 19:59
Timp de gatire: 120 minute Complexitate: Mediu

Stomacul de porc trebuie curatat si spalat foarte bine dupa care se recomanda sa fie lasat o ora in apa cu otet. Urechiile de porc trebuiesc parlite bine inainte de a fi folosite. Urechiile se taie in... (mai mult)

Citeste
Chiftele de creier

Chiftele de creier

Publicata vineri, 30 noiembrie 2012, 12:55
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Creierul se curata de membrana si se lasa in apa rece cu sare, timp de 20 de minute, ca sa se elimine sangele. Se zdrobeste bine cu furculita. Mararul si patrunjelul se toaca marunt. Ceapa se caleste ... (mai mult)

Citeste
Limba cu masline

Limba cu masline

Publicata vineri, 30 noiembrie 2012, 12:30
Timp de gatire: 50 minute Complexitate: Mediu

Ceapa, rasa prin razatoarea cu gauri mici, se caleste in tot untdelemnul, un minut. Se stinge cu sucul de rosii, frecat cu faina si cu supa rece si se adauga toate celelalte ingredietnte, inclusiv ... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))