Limba cu maioneza
Ingrediente:
500g limba ( vitel, porc ) 200g maioneza 100g smantana 50ml vin alb 60g tarhon si patrunjel sare.
Mod de preparare:
Limba se spala bine, se opareste pentru a se indeparta pielita si se spala din nou cu apa rece. Patrunjelul si tarhonul se toaca marunt. Dupa fierbere, feliile de limba se sareaza, se aseaza pe un platou si peste ele se toarna maioneza amestecata cu vin si smantana. Deasupra se presara verdeata. Se serveste rece.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Limba cu masline
Ceapa, rasa prin razatoarea cu gauri mici, se caleste in tot untdelemnul, un minut. Se stinge cu sucul de rosii, frecat ... (mai mult)
Citeste -
Conopida cu maioneza
Se spala si se rup buchetele din conopida. Acestea se pun la fiert timp de 5-7 minute in apa cu sare. Apoi, se piseaza ... (mai mult)
Citeste -
Salata ruseasca
Se pun la fiert morcovii spalati si curatati. Separat, se pun si ouale la fiert timp de 10-15 minute. Apoi, se lasa la ... (mai mult)
Citeste -
Salau cu maioneza
Salaul se prepara cel mai adesea cu maioneza. Carnea lui foarte frageda este fada si maioneza ii da un gust mai picant. ... (mai mult)
Citeste -
Vinete cu maioneza
Se coc vinetele si se toaca marunt. Apoi, se toaca ceapa marunt. Se bat cu mixerul vinetele impreuna cu maioneza si ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci cu maioneza
Palariile ciupercilor se pun intr-o tava cu ulei, se sareaza usor si se dau la cuptor. Picioarele ciupercilor se fierb ... (mai mult)
Citeste







