Ciuperci cu maioneza
Ingrediente:
10 ciuperci mari 2 linguri cascaval ras 1 lingurita marar tocat 1 lingura ulei maioneza sare
Mod de preparare:
Palariile ciupercilor se pun intr-o tava cu ulei, se sareaza usor si se dau la cuptor. Picioarele ciupercilor se fierb in apa cu putina sare 20 minute, se scot, se rascesc si se toaca marunt amestecandu-se cu maioneza. Ciupercile coapte in tava se lasa sa se raceasca, se aseaza pe un platou si se umplu cu amestecul pregatit. Deasupra se presara cascaval ras.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Salata de pui cu ciuperci
Se aleg ciuperci si se fierb in apa cu putina sare timp de 20 minute. Dupa scurgere si racire, se taie in felii subtiri ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci cu maioneza si usturoi
Se spala ciupercile si se lasa sa se scurga de apa. Apoi, se taie marunt si se lasa deoparte. Intre timp, intr-un ... (mai mult)
Citeste -
Salata de boeuf cu maioneza de post
Fierbem cartofii, pastarnacul si morcovii, iar cand s-au innabusit, ii scoatem si ii lasam la scurs. Cand s-au mai ... (mai mult)
Citeste -
Salata de ciuperci
Se spala bine salata verde si se taie nu in bucati foarte mici. Apoi, ciupercile se spala bine si se pun intr-o tava cu ... (mai mult)
Citeste -
Conopida cu maioneza
Se spala si se rup buchetele din conopida. Acestea se pun la fiert timp de 5-7 minute in apa cu sare. Apoi, se piseaza ... (mai mult)
Citeste -
Salata ruseasca
Se pun la fiert morcovii spalati si curatati. Separat, se pun si ouale la fiert timp de 10-15 minute. Apoi, se lasa la ... (mai mult)
Citeste







