Preparate din organe
Ficat de gasca pane
Publicata sambata, 30 noiembrie 2013, 11:01Fivatul curatat si spalat, se feliaza si se pune apoi in lapte, aproximativ o jumatate de ora. Apoi, se iau feliile pe rand si se dau prin faina, apoi prin oul batut, iar la final prin pesmet. Se ... (mai mult)
CitesteDrob din ficat de pui
Publicata marti, 19 noiembrie 2013, 12:55Ficatul de pui se curata si se spala, apoi se toaca marunt. Intr-o tigaie topim untul si punem la calit ficateii. Ciupercile se tocaca marunt, la fel si verdeata si se pun impreuna, peste ficatei. Cat... (mai mult)
CitesteDrob din ficat de porc
Publicata marti, 19 noiembrie 2013, 12:50Ficatul se fierbe mai intai cu putina sare, iar cand se raceste, se toaca marunt. Ceapa se toaca si ea marunt, la fel si usturoiul si se calesc impreuna in putin ulei. Peste ceapa si usturoi, adaugam ... (mai mult)
CitesteFicat de porc la cuptor
Publicata vineri, 8 noiembrie 2013, 11:18Inainte de a fi gatit, ficatul se tine intr-un bol cu lapte. Dupa o jumatate de ora se scoate ficatul din lapte, se scurge bine si se portioneaza. Se aseaza pe o tava si se unge cu ulei. Se toca ... (mai mult)
CitesteMancare de pipote
Publicata miercuri, 30 octombrie 2013, 13:04Pipotele se spala si se curata bine. Tocam ceapa si ardeiul cubulete si le punem intr-o tigaie la calit. Cand s-a calit ceapa, adaugam si pipotele, turnam un pahar de apa si lasam la fiert. Le lasa ... (mai mult)
CitesteSote de ficat
Publicata joi, 17 octombrie 2013, 10:14Ficatul se pune la fiert pentru 20 de minute. Apoi, ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei, iar cand ficateii sunt fierti, se pun peste aceasta. Se adauga si paharul de vin peste ficatei, se ... (mai mult)
CitesteFudulii de curcan pane
Publicata duminica, 13 octombrie 2013, 08:31Fuduliile se spala, se curata de pielita de deasupra si le lasam in apa cu otet. Dupa ce le scoatem din apa cu otet, le condimentam bine cu piper si sare, dar si cu praful de usturoi. Cele doua oua se... (mai mult)
CitesteCiulama de pipote
Publicata miercuri, 7 august 2013, 10:10Intr-o oala, se pun pipotele impreuna cu apa la fiert. Intre timp, se spala si se curata legumele. Acestea se adauga in oala, se acopera si se lasa la fiert. Dupa se spala si se curata ciupercile. Se ... (mai mult)
CitesteFicatei cu ceapa
Publicata marti, 23 iulie 2013, 11:01Intr-o tigaie, se pune putin ulei de floarea-soarelui si se adauga ceapa feliata. Se lasa sa se caleasca putin si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Apoi, se adauga ficateii, se amesteca si... (mai mult)
CitesteTocanita de pipote
Publicata vineri, 5 iulie 2013, 10:05Se curata bine pipotele de pui. Apoi, intr-o tigaie, se pune la rumenit ceapa cu putin ulei, usturoi pisat, o lingura de unt si piper. Cand ceapa devine transparenta se adauga pipotele de pui si se ... (mai mult)
CitesteCreier pane
Publicata luni, 8 aprilie 2013, 09:39Se spala bine creierul si se curata. Apoi, se pune la fiert in apa cu otet si putina sare! Cand este putin fiert, se taie felii si se mai pune la fiert pentru inca 10 minute! Cand este gata, se scoate... (mai mult)
CitesteFicatei cu sos
Publicata luni, 8 aprilie 2013, 09:22Se taie ficateii in bucati mici. Apoi, intr-o tigaie cu ulei, se adauga ficateii impreuna cu ceapa tocata, usturoiul feliat, frunza de dafin, boia de ardei si piper. Dupa 2 minute, se adauga vinul, ... (mai mult)
CitesteFicatei cu legume
Publicata luni, 8 aprilie 2013, 09:10Se pune intr-o tigaie un pic de ulei, piper, usturoi feliat si frunza de dafin, la foc mic. Dupa ce s-a curatat bine carnea si s-a taiat in bucati mici se adauga in tigaie impreuna cu jumatate de cana... (mai mult)
CitesteDrob de miel
Publicata sambata, 30 martie 2013, 13:09Organele de la miel se pun la fiert timp de 20 de minute, apoi se scot si se lasa la racit putin! Dupa, se toaca marunt si se pun intr-un bol impreuna cu cele 5 oua batute, mararul, patrunjelul, ceapa... (mai mult)
CitesteTocanita de ficat de porc
Publicata duminica, 17 februarie 2013, 17:10Ficatul se taie in 4-5 bucati la o portie. Ceapa se taie in felii subtiri. Usturoiul se toaca marunt. Pasta de tomate se dilueaza cu 100ml de apa. Patrunjelul verde se toaca foarte fin. Cartofii se ... (mai mult)
Citeste




















