Drob din ficat de pui
Ingrediente:
4 oua 50 g unt 1 kg ficat de pui 400 g ciuperci ceapa verde patrunjel marar sare piper
Mod de preparare:
Ficatul de pui se curata si se spala, apoi se toaca marunt. Intr-o tigaie topim untul si punem la calit ficateii. Ciupercile se tocaca marunt, la fel si verdeata si se pun impreuna, peste ficatei. Cat timp calim ingredientele, ungem o tava cu unt pentru a o folosi la gatit. Cand s-au facut ficateii, punem si ouale, condimentam si amestecam bine pana ce omogenizam compozitia si asezam in tava. Vom tine drobul cam 40 de minute, iar cand se raceste, se portioneaza si se serveste.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Drob din ficat de porc
Ficatul se fierbe mai intai cu putina sare, iar cand se raceste, se toaca marunt. Ceapa se toaca si ea marunt, la fel si... (mai mult)
Citeste -
Oua umplute cu pateu de ficat
Ouale se fierb de consistenta tare si se taie pe jumatate, in lungime. Frunzele de salata se spala bine. Galbenusurile ... (mai mult)
Citeste -
Pate de ficat de pui
Ficatul de pui se curata de pielite si se spala, apoi se pune la fiert impreuna cu morcovul si un fir de ceapa verde. ... (mai mult)
Citeste -
Ficat de porc cu ceapa
Ficatul se spala si se portioneaza. Ceapa se curata si se taie felii. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se... (mai mult)
Citeste -
Pateu de casa din ficat de porc
Ceapa se taie rondele, iar ficatul se taie in bucati mici. Nucsoara se rade. Ceapa si ficatul se inabusa in unt, se ... (mai mult)
Citeste -
Drob de pui
Se spala pieptul de pui si se pune la fiert impreuna cu pipotele. Ficateii se pun la fiert in lapte. Apoi, dupa ce s-au ... (mai mult)
Citeste







