Drob din ficat de porc

Foto - Drob din ficat de porc
Complexitate: usor Timp de preparare: 70 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

1 kg ficat de porc 200 ml smantana 1 capatana de usturoi 3 oua 3 cepe patrunjel verde marar sare piper cimbru

Mod de preparare:

Ficatul se fierbe mai intai cu putina sare, iar cand se raceste, se toaca marunt. Ceapa se toaca si ea marunt, la fel si usturoiul si se calesc impreuna in putin ulei. Peste ceapa si usturoi, adaugam si verdeata tocata, iar cand totul este gata, lasam sa se raceasca, adaugand si cele 3 oua. Se amesteca bine pana ce se incorporeaza si ouale si punem compozitia intr-o tava de cozonac, ce a fost tapetata in prealabil cu putin unt. Drobul se da la cuptor pentru jumatate de ora, iar cand s-a rumenit deasupra, se opreste focul. Cand se raceste, se feliaza si se poate servi.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Pateu de casa din ficat de porc

    Pateu de casa din ficat de porc

    Ceapa se taie rondele, iar ficatul se taie in bucati mici. Nucsoara se rade. Ceapa si ficatul se inabusa in unt, se ... (mai mult)

    Citeste
  • Drob din ficat de pui

    Drob din ficat de pui

    Ficatul de pui se curata si se spala, apoi se toaca marunt. Intr-o tigaie topim untul si punem la calit ficateii. ... (mai mult)

    Citeste
  • Ficat de porc cu ceapa

    Ficat de porc cu ceapa

    Ficatul se spala si se portioneaza. Ceapa se curata si se taie felii. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se... (mai mult)

    Citeste
  • Ficat de porc la cuptor

    Ficat de porc la cuptor

    Inainte de a fi gatit, ficatul se tine intr-un bol cu lapte. Dupa o jumatate de ora se scoate ficatul din lapte, se ... (mai mult)

    Citeste
  • Tocanita de ficat de porc

    Tocanita de ficat de porc

    Ficatul se taie in 4-5 bucati la o portie. Ceapa se taie in felii subtiri. Usturoiul se toaca marunt. Pasta de tomate se... (mai mult)

    Citeste
  • Oua umplute cu pateu de ficat

    Oua umplute cu pateu de ficat

    Ouale se fierb de consistenta tare si se taie pe jumatate, in lungime. Frunzele de salata se spala bine. Galbenusurile ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))