Drob din ficat de porc
Ingrediente:
1 kg ficat de porc 200 ml smantana 1 capatana de usturoi 3 oua 3 cepe patrunjel verde marar sare piper cimbru
Mod de preparare:
Ficatul se fierbe mai intai cu putina sare, iar cand se raceste, se toaca marunt. Ceapa se toaca si ea marunt, la fel si usturoiul si se calesc impreuna in putin ulei. Peste ceapa si usturoi, adaugam si verdeata tocata, iar cand totul este gata, lasam sa se raceasca, adaugand si cele 3 oua. Se amesteca bine pana ce se incorporeaza si ouale si punem compozitia intr-o tava de cozonac, ce a fost tapetata in prealabil cu putin unt. Drobul se da la cuptor pentru jumatate de ora, iar cand s-a rumenit deasupra, se opreste focul. Cand se raceste, se feliaza si se poate servi.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Pateu de casa din ficat de porc
Ceapa se taie rondele, iar ficatul se taie in bucati mici. Nucsoara se rade. Ceapa si ficatul se inabusa in unt, se ... (mai mult)
Citeste -
Drob din ficat de pui
Ficatul de pui se curata si se spala, apoi se toaca marunt. Intr-o tigaie topim untul si punem la calit ficateii. ... (mai mult)
Citeste -
Ficat de porc cu ceapa
Ficatul se spala si se portioneaza. Ceapa se curata si se taie felii. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se... (mai mult)
Citeste -
Ficat de porc la cuptor
Inainte de a fi gatit, ficatul se tine intr-un bol cu lapte. Dupa o jumatate de ora se scoate ficatul din lapte, se ... (mai mult)
Citeste -
Tocanita de ficat de porc
Ficatul se taie in 4-5 bucati la o portie. Ceapa se taie in felii subtiri. Usturoiul se toaca marunt. Pasta de tomate se... (mai mult)
Citeste -
Oua umplute cu pateu de ficat
Ouale se fierb de consistenta tare si se taie pe jumatate, in lungime. Frunzele de salata se spala bine. Galbenusurile ... (mai mult)
Citeste







