Drob de pui
Ingrediente:
1 kg piept de pui 6 oua 500 g ficat de pui 200 g pipota 1 ceapa 2 cepe verzi 500 ml lapte sare piper
Mod de preparare:
Se spala pieptul de pui si se pune la fiert impreuna cu pipotele. Ficateii se pun la fiert in lapte. Apoi, dupa ce s-au fiert se da toata carnea prin masina de tocat. Se pune ceapa la calit cu 2 linguri de ulei. Apoi, se adauga carnea si ceapa verde tocata marunt. Se bat ouale si se adauga in compozitie. Se condimenteaza cu sare si piper. Apoi, se unge o tava cu ulei, se tapeteaza cu pesmet si se pune compozitia in tava. Se bate ultimul ou si se toarna pe deasupra. Se baga tava la cuptor pentru 45 de minute pana cand se rumeneste bine.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Drob de soia
Soia se pune la fiert, in apa cu suc de rosii, pentru aproximativ 20 de minute. Cartofii se fierb si se maruntesc, la ... (mai mult)
Citeste -
Drob din ficat de pui
Ficatul de pui se curata si se spala, apoi se toaca marunt. Intr-o tigaie topim untul si punem la calit ficateii. ... (mai mult)
Citeste -
Drob din ficat de porc
Ficatul se fierbe mai intai cu putina sare, iar cand se raceste, se toaca marunt. Ceapa se toaca si ea marunt, la fel si... (mai mult)
Citeste -
Drob de miel
Organele de la miel se pun la fiert timp de 20 de minute, apoi se scot si se lasa la racit putin! Dupa, se toaca marunt ... (mai mult)
Citeste -
Drob de vinete
Se spala si se curata vinetele. Apoi, se taie in bucati mici, se adauga sare peste ele si se lasa deoparte sa se scurga ... (mai mult)
Citeste -
Drob de legume
Pentru inceput, vom pune orezul ce a fost spalat, la fiert, in apa cu putina sare. Intr-o alat cratita, se vor fierbe ... (mai mult)
Citeste