Drob de miel
Ingrediente:
maruntaiele de la un miel (inima, ficat, plaman si rinichi) 5 oua pesmet 2 felii de paine patrunjel marar ceapa verde ulei sare piper prapur de miel (optional)
Mod de preparare:
Organele de la miel se pun la fiert timp de 20 de minute, apoi se scot si se lasa la racit putin! Dupa, se toaca marunt si se pun intr-un bol impreuna cu cele 5 oua batute, mararul, patrunjelul, ceapa verde, sarea si piperul. Dupa ce se amesteca putin, se mai adauga painea, 2 linguri de pesmet si se amesteca iar. Se lasa putin ca sa se imbine aromele! Intre timp, se unge tava cu ulei. In tava se aseaza prapurul de miel bine spalat si apoi se adauga compozitia obtinuta si se lasa la cuptor, timp de 40 de minute, la foc mic. Drobul se serveste cald ca aperitiv!
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Pastrama de miel
Se spala si se taie carnea de miel. Se bate putin cu ciocanul si se pune la prajit in ulei. Se pune la calit ceapa ... (mai mult)
Citeste -
Tocana de miel
Carnea de miel se spala si se sareaza dupa care se portioneaza. Ceapa, usturoiul si patrunjelul se toaca marunt. Rosiile... (mai mult)
Citeste -
Carne de miel la cuptor
Pulpa de miel se aseaza intr-o tava, iar peste ea punem condimentele, sturoiul si vinul si dam tava in cuptorul incins. ... (mai mult)
Citeste -
Stufat de miel
Carnea de miel o portionam si o lasam in apa rece, legumele le spalam bine si le tocam. Intr-o tigaie, punem cam 30 ml ... (mai mult)
Citeste -
Pulpa de miel la cuptor
Pentru inceput, spalam pulpa de miel si o scurgem bine de apa. O impanam cu felii de usturoi, din loc in loc si o ... (mai mult)
Citeste -
Bors de miel
Carnea o spalam si o portionam in cuburi mai mari, apoi le punem intr-o oala cu apa si putina sare, la fiert. Intre timp... (mai mult)
Citeste







