Pastrama de miel
Ingrediente:
600 g carne de miel 1 ceapa ulei patrunjel bulion 2 catei de usturoi piper sare
Mod de preparare:
Se spala si se taie carnea de miel. Se bate putin cu ciocanul si se pune la prajit in ulei. Se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul si putin ulei. Se condimenteaza cu piper si se adauga putin bulion. Carnea de miel se serveste calda impreuna cu sosul rosu!
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Drob de miel
Organele de la miel se pun la fiert timp de 20 de minute, apoi se scot si se lasa la racit putin! Dupa, se toaca marunt ... (mai mult)
Citeste -
Tocana de miel
Carnea de miel se spala si se sareaza dupa care se portioneaza. Ceapa, usturoiul si patrunjelul se toaca marunt. Rosiile... (mai mult)
Citeste -
Carne de miel la cuptor
Pulpa de miel se aseaza intr-o tava, iar peste ea punem condimentele, sturoiul si vinul si dam tava in cuptorul incins. ... (mai mult)
Citeste -
Pastrama de capra
Carnea se spala, se portioneaza, in bucati mai mari si se aseaza intr-o tava. Deasupra se presara piperul, cimbrul si ... (mai mult)
Citeste -
Stufat de miel
Carnea de miel o portionam si o lasam in apa rece, legumele le spalam bine si le tocam. Intr-o tigaie, punem cam 30 ml ... (mai mult)
Citeste -
Pastrama de curcan
Mai intai se pregateste carnea, care se curata de oase si piele, apoi se spala si se scurge bine de apa. Toate ... (mai mult)
Citeste







