Stufat de miel
Ingrediente:
1 kg carne de miel 4 legaturi ceapa verde 2 legaturi usturoi verde 2 cepe 1 morcov ulei 3 foi de dafin 3 boabe de ienibahar 1 lingurita boia patrunjel verde coriandru tarhon cimbru piper sare
Mod de preparare:
Carnea de miel o portionam si o lasam in apa rece, legumele le spalam bine si le tocam. Intr-o tigaie, punem cam 30 ml de ulei, iar cand s-a incins adaugam morcovul taiat, ceapa si usturoiul si calim, amestecand mereu. Cand au inceput sa se innabuseasca, punem si bucatile de carne, turnam doua pahare de apa fierbinte si acoperim cu un capac, lasand la fiert, pe foc mic. Intre timp adaugam si verdeata tocata, dar si condimentele si asezonam dupa gust, cu sare si piper. Stufatul de miel il vom tine pe foc timp de aproximativ o ora, timp in care amestecam din cand in cand, pentru a nu se lipi. Se serveste fierbinte.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Pastrama de miel
Se spala si se taie carnea de miel. Se bate putin cu ciocanul si se pune la prajit in ulei. Se pune la calit ceapa ... (mai mult)
Citeste -
Drob de miel
Organele de la miel se pun la fiert timp de 20 de minute, apoi se scot si se lasa la racit putin! Dupa, se toaca marunt ... (mai mult)
Citeste -
Tocana de miel
Carnea de miel se spala si se sareaza dupa care se portioneaza. Ceapa, usturoiul si patrunjelul se toaca marunt. Rosiile... (mai mult)
Citeste -
Carne de miel la cuptor
Pulpa de miel se aseaza intr-o tava, iar peste ea punem condimentele, sturoiul si vinul si dam tava in cuptorul incins. ... (mai mult)
Citeste -
Pulpa de miel la cuptor
Pentru inceput, spalam pulpa de miel si o scurgem bine de apa. O impanam cu felii de usturoi, din loc in loc si o ... (mai mult)
Citeste -
Bors de miel
Carnea o spalam si o portionam in cuburi mai mari, apoi le punem intr-o oala cu apa si putina sare, la fiert. Intre timp... (mai mult)
Citeste







