Bors de miel

Foto - Bors de miel
Complexitate: usor Timp de preparare: 80 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

1 kg coaste de miel 300 ml bors 2 morcovi 2 cepe 1 telina 50 g orez patrunjel verde leustean verde apa sare

Mod de preparare:

Carnea o spalam si o portionam in cuburi mai mari, apoi le punem intr-o oala cu apa si putina sare, la fiert. Intre timp spalam si tocam marunt legumele, iar cand incepe sa dea in clocot apa, adaugam si legumele tocate si fierbem impreuna cu bucatile de carne. Nu uitam ca, din cand in cand, sa inlaturam spuma formata deasupra, cu o lingura sau o spumiera. Dupa 20 de minute, adaugam si orezul spalat si lasam focul mic. Cand e aproape gata, turnam borsul si presaram verdeata tocata marunt, apoi oprim focul.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Pastrama de miel

    Pastrama de miel

    Se spala si se taie carnea de miel. Se bate putin cu ciocanul si se pune la prajit in ulei. Se pune la calit ceapa ... (mai mult)

    Citeste
  • Drob de miel

    Drob de miel

    Organele de la miel se pun la fiert timp de 20 de minute, apoi se scot si se lasa la racit putin! Dupa, se toaca marunt ... (mai mult)

    Citeste
  • Tocana de miel

    Tocana de miel

    Carnea de miel se spala si se sareaza dupa care se portioneaza. Ceapa, usturoiul si patrunjelul se toaca marunt. Rosiile... (mai mult)

    Citeste
  • Carne de miel la cuptor

    Carne de miel la cuptor

    Pulpa de miel se aseaza intr-o tava, iar peste ea punem condimentele, sturoiul si vinul si dam tava in cuptorul incins. ... (mai mult)

    Citeste
  • Stufat de miel

    Stufat de miel

    Carnea de miel o portionam si o lasam in apa rece, legumele le spalam bine si le tocam. Intr-o tigaie, punem cam 30 ml ... (mai mult)

    Citeste
  • Pulpa de miel la cuptor

    Pulpa de miel la cuptor

    Pentru inceput, spalam pulpa de miel si o scurgem bine de apa. O impanam cu felii de usturoi, din loc in loc si o ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))