Borsuri
Bors de miel
Publicata luni, 2 iunie 2014, 09:00Carnea o spalam si o portionam in cuburi mai mari, apoi le punem intr-o oala cu apa si putina sare, la fiert. Intre timp spalam si tocam marunt legumele, iar cand incepe sa dea in clocot apa, adaugam ... (mai mult)
CitesteBors de pui
Publicata miercuri, 30 octombrie 2013, 12:46Pe foc, punem o oala incapatoare, in care turnam cam 4 litri de apa si lasam la fiert. Intre timp, curatam si tocam marunt legumele, in afara de rosii, pe care le vom adauga mai tarziu. Punem legumele... (mai mult)
CitesteBors de sfecla rosie
Publicata vineri, 18 octombrie 2013, 09:46Sfecla rosie o vom curata si spala bine, apoi se va da pe razatoare. Intr-o oala turnam borsul, punem si sfecla sa fiarba impreuna si lasam pe foc pentru 40 de minute. Cat timp fierbe sfecla, punem o ... (mai mult)
CitesteBors de perisoare
Publicata vineri, 9 august 2013, 09:53Dupa ce se spala oasele, se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierte, se da focul mic si se indeparteaza spuma formata. Dupa aproximativ o ora de fiert, se adauga in oala si ceapa impreuna cu ... (mai mult)
CitesteBors de ciuperci
Publicata sambata, 16 martie 2013, 13:01Se taie marunt ciupercile, zarzavatul si ceapa si se pun la fiert in circa 1 si 1/2 l apa cu putina sare. Cand ciupercile sunt aproape fierte, se adauga borsul si orezul fiert in prealabil. Se mai ... (mai mult)
CitesteBors de legume
Publicata vineri, 8 februarie 2013, 16:19Legumele se curata, se spala si se taie marunt, inclusiv rosiile, care se decojesc si apoi se taie. Se pot inabusi in ulei, cu o cana cu apa, sau se pot pune sa fiarba direct in apa rece, in oala de ... (mai mult)
CitesteBors de peste
Publicata luni, 3 decembrie 2012, 16:33Pestele se curata de solzi si intestine, se spala bine cu apa rece si se portioneaza. Se pastreaza atat capul, cat si coada. Se presara cu sare si se da la rece 15 minute. In acest timp, se curata ... (mai mult)
CitesteBors de dovlecei
Publicata vineri, 30 noiembrie 2012, 01:31Se fierbe in apa ceapa taiata foarte marunt cu morcovul si patrunjelul curatati, spalati si taiati felioare foarte subtiri. Dupa ce s-a fiert zarzavatul se adauga borsul clocotit, dovleceii curatati ... (mai mult)
CitesteBors de fasole verde
Publicata vineri, 30 noiembrie 2012, 00:58Se pun la fiert in apa cu sare morcovul, patrunjelul si ceapa taiate foarte marunt. Cand zarzavatul este fiert, se scoate, pastrand numai zeama. Se adauga fasolea taiata in bucati. Cand incepe sa ... (mai mult)
Citeste