Bors de ciuperci
Ingrediente:
500 g ciuperci 1/2 l bors 1 ceapa 2 linguri orez 1 morcov 1 radacina patrunjel sare verdeata
Mod de preparare:
Se taie marunt ciupercile, zarzavatul si ceapa si se pun la fiert in circa 1 si 1/2 l apa cu putina sare. Cand ciupercile sunt aproape fierte, se adauga borsul si orezul fiert in prealabil. Se mai lasa sa fiarba 5 minute , se pune sare, verdeata. Se poate servi cald sau rece.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Foietaj cu ciuperci
Ciupercile se toaca in cubulete si se pun la calit, se condimenteaza si se lasa la foc mic, pana cand scade zeama lasata... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de sfecla rosie cu bors
Morcovul, sfecla si crtofii se curata si se taie in cubulete mici. Ardeiul si ceapa se toaca fin si se calesc impreuna ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba cu cartofi si sfecla rosie
Legumele se curata de coaja si se spala, apoi se taie in cubulete marunte. Intr-o oala incapatoare se toarna cam 3 litri... (mai mult)
Citeste -
Bors de perisoare
Dupa ce se spala oasele, se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierte, se da focul mic si se indeparteaza spuma ... (mai mult)
Citeste -
Bors de legume
Legumele se curata, se spala si se taie marunt, inclusiv rosiile, care se decojesc si apoi se taie. Se pot inabusi in ... (mai mult)
Citeste -
Bors de miel
Carnea o spalam si o portionam in cuburi mai mari, apoi le punem intr-o oala cu apa si putina sare, la fiert. Intre timp... (mai mult)
Citeste







