Pulpa de miel la cuptor
Ingrediente:
1 kg pulpa de miel 300 ml vin alb 200 g bacon 20 g unt ulei maghiran usturoi cimbru boia piper sare
Mod de preparare:
Pentru inceput, spalam pulpa de miel si o scurgem bine de apa. O impanam cu felii de usturoi, din loc in loc si o condimentam cu sare, piper, maghiran, cimbru si boia. Asezam pulpa intr-un vas si acoperim, lasand sa stea la rece, cam 3 ore. Dupa ce scoatem carnea de la frigider, o asezam intr-o tava, intindem peste ea feliile de bacon si turnam uleiul si putina apa, apoi o dam la cuptor. Dupa o jumatate de ora turam vinul deasupra si gatim in continuare, la foc mic. Odata ce s-a rumenit, scoatem pulpa din cuptor si o putem servi.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Carne de miel la cuptor
Pulpa de miel se aseaza intr-o tava, iar peste ea punem condimentele, sturoiul si vinul si dam tava in cuptorul incins. ... (mai mult)
Citeste -
Pastrama de miel
Se spala si se taie carnea de miel. Se bate putin cu ciocanul si se pune la prajit in ulei. Se pune la calit ceapa ... (mai mult)
Citeste -
Drob de miel
Organele de la miel se pun la fiert timp de 20 de minute, apoi se scot si se lasa la racit putin! Dupa, se toaca marunt ... (mai mult)
Citeste -
Tocana de miel
Carnea de miel se spala si se sareaza dupa care se portioneaza. Ceapa, usturoiul si patrunjelul se toaca marunt. Rosiile... (mai mult)
Citeste -
Pulpa de miel cu spanac
Se unge cu putn ulei o tava mica de copt. Se foloseste jumatate din cantitatea de mustar ca sa se unga fiecare bucata de... (mai mult)
Citeste -
Pulpa de porc la cuptor
Pulpa de porc se spala si se da cu sare. Morcovii, cartofii, ceapa si usturoiul se curata si se taie felii. Carnea se ... (mai mult)
Citeste