Carne de miel la cuptor
Ingrediente:
1 pulpa de miel 200 ml vin alb 100 ml ulei 6 catei usturoi cimbru uscat sare piper
Mod de preparare:
Pulpa de miel se aseaza intr-o tava, iar peste ea punem condimentele, sturoiul si vinul si dam tava in cuptorul incins. Adaugam un pahar de apa si lasam sa fiarba, pana scade sosul, iar carnea va incepe sa se rumeneasca. In timpul in care tinem carnea la cuptor, o intoarcem de pe o parte pe alta, pentru a se gati in mod uniform. Cand e gata, carnea se scoate pe un platoru, se portioneaza si se serveste calda.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Tocana de miel
Carnea de miel se spala si se sareaza dupa care se portioneaza. Ceapa, usturoiul si patrunjelul se toaca marunt. Rosiile... (mai mult)
Citeste -
Pastrama de miel
Se spala si se taie carnea de miel. Se bate putin cu ciocanul si se pune la prajit in ulei. Se pune la calit ceapa ... (mai mult)
Citeste -
Stufat de miel
Carnea de miel o portionam si o lasam in apa rece, legumele le spalam bine si le tocam. Intr-o tigaie, punem cam 30 ml ... (mai mult)
Citeste -
Drob de miel
Organele de la miel se pun la fiert timp de 20 de minute, apoi se scot si se lasa la racit putin! Dupa, se toaca marunt ... (mai mult)
Citeste -
Pulpa de miel la cuptor
Pentru inceput, spalam pulpa de miel si o scurgem bine de apa. O impanam cu felii de usturoi, din loc in loc si o ... (mai mult)
Citeste -
Friptura de miel la tava
Carnea se spala si se sareaza, iar morcovii si radacina de telina se taie felii. Ceapa se taie solzi. Usturoiul se toaca... (mai mult)
Citeste







