Carne de miel la cuptor

Foto - Carne de miel la cuptor
Complexitate: usor Timp de preparare: 75 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

1 pulpa de miel 200 ml vin alb 100 ml ulei 6 catei usturoi cimbru uscat sare piper

Mod de preparare:

Pulpa de miel se aseaza intr-o tava, iar peste ea punem condimentele, sturoiul si vinul si dam tava in cuptorul incins. Adaugam un pahar de apa si lasam sa fiarba, pana scade sosul, iar carnea va incepe sa se rumeneasca. In timpul in care tinem carnea la cuptor, o intoarcem de pe o parte pe alta, pentru a se gati in mod uniform. Cand e gata, carnea se scoate pe un platoru, se portioneaza si se serveste calda.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Tocana de miel

    Tocana de miel

    Carnea de miel se spala si se sareaza dupa care se portioneaza. Ceapa, usturoiul si patrunjelul se toaca marunt. Rosiile... (mai mult)

    Citeste
  • Pastrama de miel

    Pastrama de miel

    Se spala si se taie carnea de miel. Se bate putin cu ciocanul si se pune la prajit in ulei. Se pune la calit ceapa ... (mai mult)

    Citeste
  • Stufat de miel

    Stufat de miel

    Carnea de miel o portionam si o lasam in apa rece, legumele le spalam bine si le tocam. Intr-o tigaie, punem cam 30 ml ... (mai mult)

    Citeste
  • Drob de miel

    Drob de miel

    Organele de la miel se pun la fiert timp de 20 de minute, apoi se scot si se lasa la racit putin! Dupa, se toaca marunt ... (mai mult)

    Citeste
  • Pulpa de miel la cuptor

    Pulpa de miel la cuptor

    Pentru inceput, spalam pulpa de miel si o scurgem bine de apa. O impanam cu felii de usturoi, din loc in loc si o ... (mai mult)

    Citeste
  • Friptura de miel la tava

    Friptura de miel la tava

    Carnea se spala si se sareaza, iar morcovii si radacina de telina se taie felii. Ceapa se taie solzi. Usturoiul se toaca... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))