Pastrama de capra

Foto - Pastrama de capra
Complexitate: usor Timp de preparare: 50 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

5 kg carnea de capra 1 capatana de usturoi cimbru piper sare

Mod de preparare:

Carnea se spala, se portioneaza, in bucati mai mari si se aseaza intr-o tava. Deasupra se presara piperul, cimbrul si sare, dar si usturoiul pisat. Odata condimentata, pastrama de capra se acopera cu o folie de plastic si se lasa la rece timp de 2 zile. Cand e gata, se scoate din tava si se agata undeva la aer, pentru a se zvanta bine.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Aperitive cu somon

    Aperitive cu somon

    Se taie somonul in bucati mici si se pun intr-un castron. Apoi, se taie branza de capra, se pune peste somon impreuna cu... (mai mult)

    Citeste
  • Pastrama de curcan

    Pastrama de curcan

    Mai intai se pregateste carnea, care se curata de oase si piele, apoi se spala si se scurge bine de apa. Toate ... (mai mult)

    Citeste
  • Pastrama de oaie

    Pastrama de oaie

    Se spala carnea si se taie. Se pune la prajit in ulei de masline. In timp ce se prajeste carnea, se pune la calit ceapa ... (mai mult)

    Citeste
  • Pastrama de iepure

    Pastrama de iepure

    Carnea de iepure se curata si se spala bine. Intr-o oala incapatoare se pune apa la fiert, in care se vor adauga ... (mai mult)

    Citeste
  • Tochitura moldoveneasca

    Tochitura moldoveneasca

    Se ia o tigaie in care se pun slanina, pastrama si carnatii taiati si se prajesc fara ulei, fiind suficienta grasimea ... (mai mult)

    Citeste
  • Pastrama de berbecut

    Pastrama de berbecut

    Carnea de berbecut se curata si se transeaza, apoi se spala bine. Condimentele se pun impreuna intr-un bol, se piseaza ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))