Pastrama de capra
Ingrediente:
5 kg carnea de capra 1 capatana de usturoi cimbru piper sare
Mod de preparare:
Carnea se spala, se portioneaza, in bucati mai mari si se aseaza intr-o tava. Deasupra se presara piperul, cimbrul si sare, dar si usturoiul pisat. Odata condimentata, pastrama de capra se acopera cu o folie de plastic si se lasa la rece timp de 2 zile. Cand e gata, se scoate din tava si se agata undeva la aer, pentru a se zvanta bine.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Aperitive cu somon
Se taie somonul in bucati mici si se pun intr-un castron. Apoi, se taie branza de capra, se pune peste somon impreuna cu... (mai mult)
Citeste -
Pastrama de curcan
Mai intai se pregateste carnea, care se curata de oase si piele, apoi se spala si se scurge bine de apa. Toate ... (mai mult)
Citeste -
Pastrama de oaie
Se spala carnea si se taie. Se pune la prajit in ulei de masline. In timp ce se prajeste carnea, se pune la calit ceapa ... (mai mult)
Citeste -
Pastrama de iepure
Carnea de iepure se curata si se spala bine. Intr-o oala incapatoare se pune apa la fiert, in care se vor adauga ... (mai mult)
Citeste -
Tochitura moldoveneasca
Se ia o tigaie in care se pun slanina, pastrama si carnatii taiati si se prajesc fara ulei, fiind suficienta grasimea ... (mai mult)
Citeste -
Pastrama de berbecut
Carnea de berbecut se curata si se transeaza, apoi se spala bine. Condimentele se pun impreuna intr-un bol, se piseaza ... (mai mult)
Citeste







