Pastrama de oaie
Ingrediente:
1 kg pastrama de oaie ulei de masline 100 g ceapa 1 ardei rosu 2 catei de usturoi boia de ardei cimbru sare piper
Mod de preparare:
Se spala carnea si se taie. Se pune la prajit in ulei de masline. In timp ce se prajeste carnea, se pune la calit ceapa impreuna cu usturoiul, tocate marunt, si ardeiul taiat cubulete. Se amesteca bine si se adauga si putin piper, cimbru si boia de ardei. Cand este gata carnea se toarna sosul obtinut peste ea si se serveste calda!
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Carnati de oaie
Intr-un vas mai mare se pune carnea tocata de oaie si cea de porc, se adauga condimentele si usturoiul dupa gust, se ... (mai mult)
Citeste -
Pastrama de capra
Carnea se spala, se portioneaza, in bucati mai mari si se aseaza intr-o tava. Deasupra se presara piperul, cimbrul si ... (mai mult)
Citeste -
Pastrama de curcan
Mai intai se pregateste carnea, care se curata de oase si piele, apoi se spala si se scurge bine de apa. Toate ... (mai mult)
Citeste -
Pastrama de iepure
Carnea de iepure se curata si se spala bine. Intr-o oala incapatoare se pune apa la fiert, in care se vor adauga ... (mai mult)
Citeste -
Tochitura moldoveneasca
Se ia o tigaie in care se pun slanina, pastrama si carnatii taiati si se prajesc fara ulei, fiind suficienta grasimea ... (mai mult)
Citeste -
Pastrama de berbecut
Carnea de berbecut se curata si se transeaza, apoi se spala bine. Condimentele se pun impreuna intr-un bol, se piseaza ... (mai mult)
Citeste