Tochitura moldoveneasca
Ingrediente:
400 g carne de porc 100 g pastrama 100 slanina afumata 200 g carnat afumat 300 g branza 200 g malai 1 ou sare piper
Mod de preparare:
Se ia o tigaie in care se pun slanina, pastrama si carnatii taiati si se prajesc fara ulei, fiind suficienta grasimea lor. Separat, se prajeste si carnea de porc, iar cand e gata, se amesteca cu celelalte tipuri de carne lasand la prajit inca 5 minute. Intre timp, se prepara mamaliga din malai, apa si sare. Pe un platou se aseaza carnea cu tot cu grasimea lasata, langa ea se adauga mamaliga fierbinte, iar desupra se pune branza data pe razatoare. Oul va fi prajit si va fi pus la final, desupra mamaligii.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Tochitura dobrogeana
Carnea se taie in cuburi mari, dupa care se pun la calit in ulei. Intre timp, se curata si se toaca ceapa si usturoiul, ... (mai mult)
Citeste -
Tochitura de pui
Bucatile de pui pot fi oricare parte din pui, se spala si se taie in cubulete mai mari. Se toaca ceapa marunt si se ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de perisoare moldoveneasca
Intr-o oala se toarna cam 5 liti de apa, se presara sare si se pune la fiert. Intre timp se curata legumele toate si se... (mai mult)
Citeste -
Tochitura ardeleneasca
Spalam legumele si te tocam marunt, apoi se pun intr-o tigaie cu ulei incins si le calim. Carnea de porc o taiem in ... (mai mult)
Citeste -
Tochitura taraneasca
Legumele se spala si se taie marunt, carnea si carnatii se taie in bucati mai mici. Intr-o cratita se topeste untul si ... (mai mult)
Citeste -
Tochitura de porc
Carnea de porc se taie in bucati mici, cubulete. Apoi, se toaca marunt ceapa si ardeii. Se pun la calit, intr-o tigaie, ... (mai mult)
Citeste