Tochitura dobrogeana

Foto - Tochitura dobrogeana
Complexitate: usor Timp de preparare: 90 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

1 kg pulpa de porc 3 rosii 2 cepe 200 ml ulei 200 g telemea de oaie usturoi patrunjel sare piper

Mod de preparare:

Carnea se taie in cuburi mari, dupa care se pun la calit in ulei. Intre timp, se curata si se toaca ceapa si usturoiul, care vor fi puse peste carne. Se vor adauga sarea, piperul si rosiile tocate si se va lasa tochitura la fiert timp de aproape o ora. Cand e gata, se presara deasupra, patrunjel tocat si branza data pe razatoare. Se serveste fierbinte, alaturi de mamaliguta.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Placinta dobrogeana

    Placinta dobrogeana

    Aluatul se pregateste din toate ingredientele, amestecandu-le bine si framantandu-le. Se imparte apoi in 4 parti egale, ... (mai mult)

    Citeste
  • Tochitura de pui

    Tochitura de pui

    Bucatile de pui pot fi oricare parte din pui, se spala si se taie in cubulete mai mari. Se toaca ceapa marunt si se ... (mai mult)

    Citeste
  • Tochitura moldoveneasca

    Tochitura moldoveneasca

    Se ia o tigaie in care se pun slanina, pastrama si carnatii taiati si se prajesc fara ulei, fiind suficienta grasimea ... (mai mult)

    Citeste
  • Tochitura ardeleneasca

    Tochitura ardeleneasca

    Spalam legumele si te tocam marunt, apoi se pun intr-o tigaie cu ulei incins si le calim. Carnea de porc o taiem in ... (mai mult)

    Citeste
  • Tochitura taraneasca

    Tochitura taraneasca

    Legumele se spala si se taie marunt, carnea si carnatii se taie in bucati mai mici. Intr-o cratita se topeste untul si ... (mai mult)

    Citeste
  • Tochitura de porc

    Tochitura de porc

    Carnea de porc se taie in bucati mici, cubulete. Apoi, se toaca marunt ceapa si ardeii. Se pun la calit, intr-o tigaie, ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))