Tochitura dobrogeana
Ingrediente:
1 kg pulpa de porc 3 rosii 2 cepe 200 ml ulei 200 g telemea de oaie usturoi patrunjel sare piper
Mod de preparare:
Carnea se taie in cuburi mari, dupa care se pun la calit in ulei. Intre timp, se curata si se toaca ceapa si usturoiul, care vor fi puse peste carne. Se vor adauga sarea, piperul si rosiile tocate si se va lasa tochitura la fiert timp de aproape o ora. Cand e gata, se presara deasupra, patrunjel tocat si branza data pe razatoare. Se serveste fierbinte, alaturi de mamaliguta.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Placinta dobrogeana
Aluatul se pregateste din toate ingredientele, amestecandu-le bine si framantandu-le. Se imparte apoi in 4 parti egale, ... (mai mult)
Citeste -
Tochitura de pui
Bucatile de pui pot fi oricare parte din pui, se spala si se taie in cubulete mai mari. Se toaca ceapa marunt si se ... (mai mult)
Citeste -
Tochitura moldoveneasca
Se ia o tigaie in care se pun slanina, pastrama si carnatii taiati si se prajesc fara ulei, fiind suficienta grasimea ... (mai mult)
Citeste -
Tochitura ardeleneasca
Spalam legumele si te tocam marunt, apoi se pun intr-o tigaie cu ulei incins si le calim. Carnea de porc o taiem in ... (mai mult)
Citeste -
Tochitura taraneasca
Legumele se spala si se taie marunt, carnea si carnatii se taie in bucati mai mici. Intr-o cratita se topeste untul si ... (mai mult)
Citeste -
Tochitura de porc
Carnea de porc se taie in bucati mici, cubulete. Apoi, se toaca marunt ceapa si ardeii. Se pun la calit, intr-o tigaie, ... (mai mult)
Citeste