Tochitura de porc
Ingrediente:
300 g carne de porc 1 ceapa 2 ardei grasi 3 catei de usturoi 100 ml vin 2 linguri pasta de tomate 1 lingura cimbru
Mod de preparare:
Carnea de porc se taie in bucati mici, cubulete. Apoi, se toaca marunt ceapa si ardeii. Se pun la calit, intr-o tigaie, cu putin ulei. Dupa ce s-au rumenit putin, 2-3 minute, se adauga bucatile de carne de porc si se lasa pe foc timp de 10 minute, amestecand constant. Apoi, se aduaga vinul si cimbru. Se mai fierbe inca 10 minute, dupa care se adauga un pahar cu apa si se lasa la fiert, la foc mediu, in continuare! Dupa ce s-a fiert bine carnea, se aduaga pasta de tomate, se amesteca bine si se mai lasa sa fiarba 5-10 minute. La final, se adauga usturoiul tocat marunt si se serveste calda alaturi de mamaliguta.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Tochitura dobrogeana
Carnea se taie in cuburi mari, dupa care se pun la calit in ulei. Intre timp, se curata si se toaca ceapa si usturoiul, ... (mai mult)
Citeste -
Tochitura de pui
Bucatile de pui pot fi oricare parte din pui, se spala si se taie in cubulete mai mari. Se toaca ceapa marunt si se ... (mai mult)
Citeste -
Tochitura moldoveneasca
Se ia o tigaie in care se pun slanina, pastrama si carnatii taiati si se prajesc fara ulei, fiind suficienta grasimea ... (mai mult)
Citeste -
Tochitura ardeleneasca
Spalam legumele si te tocam marunt, apoi se pun intr-o tigaie cu ulei incins si le calim. Carnea de porc o taiem in ... (mai mult)
Citeste -
Piftie de porc
Dupa ce picioarele de porc sunt curatate bine se pun impreuna cu carnea de la capul de porc, urechile de porc si ... (mai mult)
Citeste -
Tochitura taraneasca
Legumele se spala si se taie marunt, carnea si carnatii se taie in bucati mai mici. Intr-o cratita se topeste untul si ... (mai mult)
Citeste