Fudulii de curcan pane
Ingrediente:
400 g de fudulii de curcan 2 oua 100 g de pesmet usturoi praf apa cu otet sare piper negru
Mod de preparare:
Fuduliile se spala, se curata de pielita de deasupra si le lasam in apa cu otet. Dupa ce le scoatem din apa cu otet, le condimentam bine cu piper si sare, dar si cu praful de usturoi. Cele doua oua se bat bine si se presara peste ele un praf de faina. Fuduliile se dau prin ou, apoi prin pesmet si iar prin ou. Se pun la prajit in tigaia incinsa cu ulei, intorcandu-le din cand in cand pentru a le rumeni bine. Se servesc alaturi de o garnitura de cartofi si salata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Piept de curcan la cuptor
Pieptul de curcan se aseaza intr-o tava, se condimenteaza cu sare si piper, se presara cimbrul si se da la cuptor. ... (mai mult)
Citeste -
Medalion de curcan
Carnea de curcan se taie in felii si se bat cu un ciocan de lemn. Separat, intr-un bol se bat ouale impreuna cu sare, ... (mai mult)
Citeste -
Pulpe de curcan la cuptor
Intr-un castron, se amesteca chimenul, bulionul, usturoiul pisat, untul topit, putina supa de pui si otetul. Se pun ... (mai mult)
Citeste -
Snitel de curcan
Se taie cu atentie pieptul de curcan. Fileurile obtinute se bat putin cu ciocanul. Apoi, radeti coaja de la o lamaie, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de gaturi de curcan
Curatam legumele si te tocam in cubulete, iar gaturile de curcan le spalam si le portionam. Folosim o oala in care lasam... (mai mult)
Citeste -
Pulpa de curcan la cuptor
Pulpele de curcan se spala si se aseaza intr-o tava termorezistenta. Peste ele presaram condimentele, avand grija se le ... (mai mult)
Citeste







