Ficat de gasca pane

Foto - Ficat de gasca pane
Complexitate: usor Timp de preparare: 30 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

1 kg ficat de gasca 400 ml lapte 1 ou pesmet faina ulei sare

Mod de preparare:

Fivatul curatat si spalat, se feliaza si se pune apoi in lapte, aproximativ o jumatate de ora. Apoi, se iau feliile pe rand si se dau prin faina, apoi prin oul batut, iar la final prin pesmet. Se rumeneste ficatul in ulei incins, presarandu-se sare, dupa gust, apoi se serveste cald si crocant.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Friptura de gasca la cuptor

    Friptura de gasca la cuptor

    Pieptul de gasca se fierbe mai intai, in apa cu putina sare si o telina, pentru plus de gust. Cand e aproape fiert, ... (mai mult)

    Citeste
  • Gasca la cuptor

    Gasca la cuptor

    Pentru a fi gatita la cuptor, gasca este de preferat a fi fiarta, dupa ce a fost curatata si spalata bine, impreuna cu ... (mai mult)

    Citeste
  • Gasca salbatica la cuptor

    Gasca salbatica la cuptor

    Se curata gasca si se tine la bait 24 de ore. Se scoate, se zvanta putin, i se pune inauntru o bucatica de slanina ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de gasca

    Ciorba de gasca

    Carnea de gasca se curata si se spala, apoi se pune in oala cu apa, la fiert. Cand a inceput sa fiarba, adaugam legumele... (mai mult)

    Citeste
  • Piept de gasca la cuptor

    Piept de gasca la cuptor

    Pieptul de gasca se fierbe putin in apa cu sare, apoi se scurge de apa si se aseaza intr-o tava de cuptor. Peste el ... (mai mult)

    Citeste
  • Oua umplute cu pateu de ficat

    Oua umplute cu pateu de ficat

    Ouale se fierb de consistenta tare si se taie pe jumatate, in lungime. Frunzele de salata se spala bine. Galbenusurile ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))