Ficat de gasca pane
Ingrediente:
1 kg ficat de gasca 400 ml lapte 1 ou pesmet faina ulei sare
Mod de preparare:
Fivatul curatat si spalat, se feliaza si se pune apoi in lapte, aproximativ o jumatate de ora. Apoi, se iau feliile pe rand si se dau prin faina, apoi prin oul batut, iar la final prin pesmet. Se rumeneste ficatul in ulei incins, presarandu-se sare, dupa gust, apoi se serveste cald si crocant.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Friptura de gasca la cuptor
Pieptul de gasca se fierbe mai intai, in apa cu putina sare si o telina, pentru plus de gust. Cand e aproape fiert, ... (mai mult)
Citeste -
Gasca la cuptor
Pentru a fi gatita la cuptor, gasca este de preferat a fi fiarta, dupa ce a fost curatata si spalata bine, impreuna cu ... (mai mult)
Citeste -
Gasca salbatica la cuptor
Se curata gasca si se tine la bait 24 de ore. Se scoate, se zvanta putin, i se pune inauntru o bucatica de slanina ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de gasca
Carnea de gasca se curata si se spala, apoi se pune in oala cu apa, la fiert. Cand a inceput sa fiarba, adaugam legumele... (mai mult)
Citeste -
Piept de gasca la cuptor
Pieptul de gasca se fierbe putin in apa cu sare, apoi se scurge de apa si se aseaza intr-o tava de cuptor. Peste el ... (mai mult)
Citeste -
Oua umplute cu pateu de ficat
Ouale se fierb de consistenta tare si se taie pe jumatate, in lungime. Frunzele de salata se spala bine. Galbenusurile ... (mai mult)
Citeste







