Friptura de gasca la cuptor
Ingrediente:
1 piept de gasca 4 cartofi ulei boia piper sare
Mod de preparare:
Pieptul de gasca se fierbe mai intai, in apa cu putina sare si o telina, pentru plus de gust. Cand e aproape fiert, pieptul de gasca se scoate din apa, se scurge si se aseaza pe o tava. Peste carne se presara sare, piper si boia, iar la final se toarna 2 linguri de ulei. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in cubulete mai mari, apoi se pun in jurul carnii si dam tava la cuptorul incins, unde va sta in jur de 30 de minute. Cand pieptul de gasca a devenit crocant, iar cartofii au capatat crusta, se opreste focul si se serveste imediat.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Gasca la cuptor
Pentru a fi gatita la cuptor, gasca este de preferat a fi fiarta, dupa ce a fost curatata si spalata bine, impreuna cu ... (mai mult)
Citeste -
Gasca salbatica la cuptor
Se curata gasca si se tine la bait 24 de ore. Se scoate, se zvanta putin, i se pune inauntru o bucatica de slanina ... (mai mult)
Citeste -
Piept de gasca la cuptor
Pieptul de gasca se fierbe putin in apa cu sare, apoi se scurge de apa si se aseaza intr-o tava de cuptor. Peste el ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de gasca
Carnea de gasca se curata si se spala, apoi se pune in oala cu apa, la fiert. Cand a inceput sa fiarba, adaugam legumele... (mai mult)
Citeste -
Ficat de gasca pane
Fivatul curatat si spalat, se feliaza si se pune apoi in lapte, aproximativ o jumatate de ora. Apoi, se iau feliile pe ... (mai mult)
Citeste -
Friptura de vita la cuptor
Muschiul de vita se condimenteaza cu sare si piper, apoi se unge cu putin ulei si se aseaza pe gril, unde va sta cate 3 ... (mai mult)
Citeste







