Gasca la cuptor
Ingrediente:
1 gasca de casa 1 ceapa 1 morcov 1 telina boia ulei sare piper
Mod de preparare:
Pentru a fi gatita la cuptor, gasca este de preferat a fi fiarta, dupa ce a fost curatata si spalata bine, impreuna cu legumele taiete cubulete. Astfel, o vom fierbe alaturi de legume, pana cand carnea devine frageda. Cand e suficient de fiarta, se scoate gasca din supa, se condimenteaza bine cu sare, boia si piper, se aseaza intr-o tava si se stropeste cu putin ulei. Vom da tava la cuptor si vom rumeni gasca, timp de aproximativ 35 de minute. Cand e gata, se portioneaza si se serveste alaturi de o garnitura de legume sau orez.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Friptura de gasca la cuptor
Pieptul de gasca se fierbe mai intai, in apa cu putina sare si o telina, pentru plus de gust. Cand e aproape fiert, ... (mai mult)
Citeste -
Gasca salbatica la cuptor
Se curata gasca si se tine la bait 24 de ore. Se scoate, se zvanta putin, i se pune inauntru o bucatica de slanina ... (mai mult)
Citeste -
Piept de gasca la cuptor
Pieptul de gasca se fierbe putin in apa cu sare, apoi se scurge de apa si se aseaza intr-o tava de cuptor. Peste el ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de gasca
Carnea de gasca se curata si se spala, apoi se pune in oala cu apa, la fiert. Cand a inceput sa fiarba, adaugam legumele... (mai mult)
Citeste -
Ficat de gasca pane
Fivatul curatat si spalat, se feliaza si se pune apoi in lapte, aproximativ o jumatate de ora. Apoi, se iau feliile pe ... (mai mult)
Citeste -
Cartofi cu branza la cuptor
Taiem cartofii in cubulete, la fel si branza. Folosim o cratita pe care o tapetam ca margarina sau unt, in care vom pune... (mai mult)
Citeste







