Cartofi cu branza la cuptor
Ingrediente:
8 cartofi 200 g branza 200 ml lapte 1 ceasca apa 20 g margarina 1 ou patrunjel verde sare
Mod de preparare:
Taiem cartofii in cubulete, la fel si branza. Folosim o cratita pe care o tapetam ca margarina sau unt, in care vom pune cartofii si branza. Turnam cam 200 ml de apa, acoperim oala cu un capac si dam la cuptor. Timpul in care tinem cartofii in cuptor va fi de apoximativ jumatate de ora, apoi scoatem cratita din cuptor si adaugam si laptele amestecat cu ou, sare si patrunjel tocat si lasam in continuare la gatit, inca un sfert de ora. Cand au scazut, se scot din cuptor si se servesc fierbinti.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Cartofi umpluti cu sunca
Cartofii se pun intr-o tava si se coc. Cand sunt gata, se scot din cuptor, se taie in jumatati si se scobesc, formand ... (mai mult)
Citeste -
Cartofi la cuptor cu branza
Curatam cartofii, apoi ii taiem cubulete. Branza, de preferat feta, o taiem in cuburi mici si o adaugam peste cartofi. ... (mai mult)
Citeste -
Budinca de cartofi
Se curata cartofii si se pun la fiert pentru 5 minute in apa clocotita, cu sare. Se scurg bine de apa. Curatati ceapa si... (mai mult)
Citeste -
Cartofi frantuzesti
Se spala si se pun la fiert cartofii. Cand sunt gata, se lasa sa se raceasca si se curata. Apoi, se taie felii. Intre ... (mai mult)
Citeste -
Cartofi umpluti cu branza
Cartofii se fierb in coaja, se curata si se scoate miezul. Patrunjelul se toaca marunt. Branza de vaci se amesteca cu ... (mai mult)
Citeste -
Bulete de cartofi
Se curata si se taie cartofii. Apoi, se pun la fiert 10 minute. Intre timp se rade branza si se taie ardeiul. Cand sunt ... (mai mult)
Citeste