Cartofi la cuptor cu branza
Ingrediente:
7 cartofi 250 g branza 200 ml lapte 200 ml apa 30 g unt 1 ou patrunjel sare piper
Mod de preparare:
Curatam cartofii, apoi ii taiem cubulete. Branza, de preferat feta, o taiem in cuburi mici si o adaugam peste cartofi. Condimentam cu sare si piper, turnam apa si punem amestecul intr-o tava mai inalta. Dam cartofii la cuptor si ii tinem cam 40 de minute. Oul se bate bine cu o furculita, peste el turnam laptele si putina sare si le vom adauga in momentul in care au inceput sa fiarba cartofii. Cand au inceput sa prinda crusta crocanta deasupra, punem si patrunjelul si putem opri focul. Se serveste fierbinte ca fel principal sau garnitura.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Cartofi cu branza la cuptor
Taiem cartofii in cubulete, la fel si branza. Folosim o cratita pe care o tapetam ca margarina sau unt, in care vom pune... (mai mult)
Citeste -
Cartofi umpluti cu sunca
Cartofii se pun intr-o tava si se coc. Cand sunt gata, se scot din cuptor, se taie in jumatati si se scobesc, formand ... (mai mult)
Citeste -
Budinca de cartofi
Se curata cartofii si se pun la fiert pentru 5 minute in apa clocotita, cu sare. Se scurg bine de apa. Curatati ceapa si... (mai mult)
Citeste -
Cartofi frantuzesti
Se spala si se pun la fiert cartofii. Cand sunt gata, se lasa sa se raceasca si se curata. Apoi, se taie felii. Intre ... (mai mult)
Citeste -
Cartofi umpluti cu branza
Cartofii se fierb in coaja, se curata si se scoate miezul. Patrunjelul se toaca marunt. Branza de vaci se amesteca cu ... (mai mult)
Citeste -
Bulete de cartofi
Se curata si se taie cartofii. Apoi, se pun la fiert 10 minute. Intre timp se rade branza si se taie ardeiul. Cand sunt ... (mai mult)
Citeste







