Budinca de cartofi
Ingrediente:
1 kg cartofi 1 ceapa 2 iaurturi 2 oua 200 ml lpate patrunjel crema de branza unt sare piper
Mod de preparare:
Se curata cartofii si se pun la fiert pentru 5 minute in apa clocotita, cu sare. Se scurg bine de apa. Curatati ceapa si tocati-o fin, apoi se amesteca cu cartofii si cateva felii de branza. Se unge o tava cu unt, se pune preparatul si se baga la cuptor la o temperatura de 200 de grade. Intre timp, se bat ouale si se amesteca cu iaurtul si laptele. Se adauga patrunjel si sare. Apoi, se toarna peste cartofi si se acopera cu o folie. Dupa cateva minute, se scoate din cuptor si se serveste.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Prajitura cu budinca
Piscoturile se aseaza pe un platou si se insiropeaza cu rom dizolvat in 100 ml de apa. Peste ele se intinde jumatate din... (mai mult)
Citeste -
Budinca de post
Mai intai se curata avocado si se pune intr-un blender, pentru a-l transforma intr-o pasta fina. Peste acesta se adauga ... (mai mult)
Citeste -
Budinca de paine
Franzela se feliaza si se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Fiecare felie de paine se va inmuia in amestecul din oua ... (mai mult)
Citeste -
Budinca de paste
Pastele se pun la fiert in apa cu o lingurita de sare. Intre timp branza se paseaza cu o furculita si se amesteca ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu mere si biscuiti
Merele se dau pe razatoare si se pun intr-o cratita, la calit, impreuna cu zaharul si apa. Cand sucul merelor se lasa pe... (mai mult)
Citeste







