Cartofi umpluti cu branza
Ingrediente:
2 kg cartofi 800g branza de vaci 2 oua 150ml ulei 400g smantana patrunjel verde sare
Mod de preparare:
Cartofii se fierb in coaja, se curata si se scoate miezul. Patrunjelul se toaca marunt. Branza de vaci se amesteca cu oua, patrunjel verde, sare si 200g de smantana. Cartofii se umplu cu aceasta compozitie. Intr-o tava se aseaza cartofii, se toarna deasupra ulei si 100ml de apa si se introduc in cuptor, pentru gratinare. Se serveste cald, cu smantana deasupra.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Cartofi umpluti cu sunca
Cartofii se pun intr-o tava si se coc. Cand sunt gata, se scot din cuptor, se taie in jumatati si se scobesc, formand ... (mai mult)
Citeste -
Ardei umpluti cu branza
Ardeii se spala si li se indeparteaza codita si semintele din interior. Dupa ce am curatat si splat ardeii, preparam ... (mai mult)
Citeste -
Cartofi umpluti cu carne
Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja, in apa cu sare. Cand au fiert, se scurg bine, se decojesc si se taie... (mai mult)
Citeste -
Dovlecei umpluti cu branza
Se rad dovleceii de coaja, se taie in doua in lung, se scobesc de miez si se sareaza putin. Se umplu cu branza ... (mai mult)
Citeste -
Bulete de cartofi
Se curata si se taie cartofii. Apoi, se pun la fiert 10 minute. Intre timp se rade branza si se taie ardeiul. Cand sunt ... (mai mult)
Citeste -
Cartofi cu branza la cuptor
Taiem cartofii in cubulete, la fel si branza. Folosim o cratita pe care o tapetam ca margarina sau unt, in care vom pune... (mai mult)
Citeste







