Ardei umpluti cu branza

Foto - Ardei umpluti cu branza
Complexitate: usor Timp de preparare: 30 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

8 ardei 350 g branza feta 250 g telemea de vaca 2 oua 3 linguri cu smantana ulei de masline marar sare piper

Mod de preparare:

Ardeii se spala si li se indeparteaza codita si semintele din interior. Dupa ce am curatat si splat ardeii, preparam umplutura. Astfel, amestecam branzeturile, pe care le faramam cu o furculita, apoi adaugam ouale, mararul si smanatana si mixam bine, pana se omogenizeaza crema de branza. Condimentam cu piper si sare, dupa gust si umplem cu aceasta crema, toti ardeii curatati. Ardeii umpluti, se ung cu putin ulei de masline, se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor. In 20 de minute sunt gata, iar dupa ce ii scoatem din cuptor ii putem servi fierbinti.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Ardei umpluti cu tofu

    Ardei umpluti cu tofu

    Ardeii ii spalam si ii taiem la cotor, pentru a ii pastra intregi. Ii curatam de seminte si ii spalam in interior. Punem... (mai mult)

    Citeste
  • Ardei umpluti cu varza

    Ardei umpluti cu varza

    Ardeii se spala si li se inlatura cotorul, taind-ul in jurul coditei. Se toaca marunt varza, morcovul si patrunjelul, se... (mai mult)

    Citeste
  • Dovlecei umpluti cu branza

    Dovlecei umpluti cu branza

    Se rad dovleceii de coaja, se taie in doua in lung, se scobesc de miez si se sareaza putin. Se umplu cu branza ... (mai mult)

    Citeste
  • Ardei umpluti cu ciuperci

    Ardei umpluti cu ciuperci

    Ciupercile se toaca marunt, se prajesc in putin ulei amestecandu-se mereu, se adauga ceapa prajita, oul, sarea, faina, ... (mai mult)

    Citeste
  • Cartofi umpluti cu branza

    Cartofi umpluti cu branza

    Cartofii se fierb in coaja, se curata si se scoate miezul. Patrunjelul se toaca marunt. Branza de vaci se amesteca cu ... (mai mult)

    Citeste
  • Cartofi umpluti cu sunca

    Cartofi umpluti cu sunca

    Cartofii se pun intr-o tava si se coc. Cand sunt gata, se scot din cuptor, se taie in jumatati si se scobesc, formand ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))