Ardei umpluti cu ciuperci
Ingrediente:
10-12 ardei grasi mari 1 kg ciuperci 500 g rosii 2 cepe 1 ou 2 lingurite faina 4 linguri ulei 2 linguri orez piper sare
Mod de preparare:
Ciupercile se toaca marunt, se prajesc in putin ulei amestecandu-se mereu, se adauga ceapa prajita, oul, sarea, faina, orezul, piperul si verdeata. Se amesteca bine. Se spala ardeii, se scot cotoarele cu seminte si se umplu cu compozitia de mai sus. Ardeii umpluti se aseaza intr-o cratita, si peste ei se toarna sosul format din rosiile fierte si strecurate in care s-a pus sare si putin ulei. Vasul se da la cuptor la foc potrivit, tinandu-se pana ce ardeii sunt bine fierti. Se pot servi cu smantana.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ardei umpluti cu varza
Ardeii se spala si li se inlatura cotorul, taind-ul in jurul coditei. Se toaca marunt varza, morcovul si patrunjelul, se... (mai mult)
Citeste -
Ardei umpluti cu branza
Ardeii se spala si li se indeparteaza codita si semintele din interior. Dupa ce am curatat si splat ardeii, preparam ... (mai mult)
Citeste -
Ardei umpluti cu carne
Se spala ardeii si se indeparteaza semintele. Se lasa sa se scurga de apa, se taie marunt o ceapa si se caleste putin ... (mai mult)
Citeste -
Cartofi umpluti cu ciuperci
Se curata cartofi de coaja si se scobesc de miez. Ciupercile se trec prin masina de tocat, se amesteca bine cu ceapa ... (mai mult)
Citeste -
Ardei umpluti cu tofu
Ardeii ii spalam si ii taiem la cotor, pentru a ii pastra intregi. Ii curatam de seminte si ii spalam in interior. Punem... (mai mult)
Citeste -
Foietaj cu ciuperci
Ciupercile se toaca in cubulete si se pun la calit, se condimenteaza si se lasa la foc mic, pana cand scade zeama lasata... (mai mult)
Citeste







