Cartofi umpluti cu ciuperci
Ingrediente:
500 g ciuperci 12-15 cartofi de marime mijlocie 4 linguri ulei 2 cepe 1 lingura verdeata tocata 1 lingura faina 1 lingura bulion sau 500 g rosii 2-3 linguri smanatana piper sare
Mod de preparare:
Se curata cartofi de coaja si se scobesc de miez. Ciupercile se trec prin masina de tocat, se amesteca bine cu ceapa tocata si putin prajita intr-o lingura de ulei, sare, piper si verdeata. Cu acest amestec se umplu cartofi, se dau prin faina, se prajesc usor in ulei si se pun intr-o cratita. Peste ei se toarna sosul de bulion sau rosii pana la acoperire. Se clocotesc putin pe foc, se adauga smantana si se dau la cuptor 30-40 minute.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ardei umpluti cu ciuperci
Ciupercile se toaca marunt, se prajesc in putin ulei amestecandu-se mereu, se adauga ceapa prajita, oul, sarea, faina, ... (mai mult)
Citeste -
Cartofi umpluti cu carne
Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja, in apa cu sare. Cand au fiert, se scurg bine, se decojesc si se taie... (mai mult)
Citeste -
Cartofi umpluti cu ciuperci la cuptor
Cartofii se curata si se spala. Ciupercile se curata, se spala si se toaca marunt, la fel si ceapa. Verdeata se taie ... (mai mult)
Citeste -
Cartofi umpluti cu orez
Intr-o tigaie se calesc cepele, iar cand acestea se inmoiae, se adauga orezul, ciupercile tocate in cubulete si apa. ... (mai mult)
Citeste -
Cartofi cu ciuperci la cuptor
Cartofii si ciupercile se spala si se curata. Cartofii se taie in cuburi, iar ciupercile in felii. Cuburile de cartofi ... (mai mult)
Citeste -
Cartofi umpluti cu sunca
Cartofii se pun intr-o tava si se coc. Cand sunt gata, se scot din cuptor, se taie in jumatati si se scobesc, formand ... (mai mult)
Citeste







