Cartofi umpluti cu ciuperci

Foto - Cartofi umpluti cu ciuperci
Complexitate: usor Timp de preparare: 45 minute
5.00 5 3 voturi / pareri

Ingrediente:

500 g ciuperci 12-15 cartofi de marime mijlocie 4 linguri ulei 2 cepe 1 lingura verdeata tocata 1 lingura faina 1 lingura bulion sau 500 g rosii 2-3 linguri smanatana piper sare

Mod de preparare:

Se curata cartofi de coaja si se scobesc de miez. Ciupercile se trec prin masina de tocat, se amesteca bine cu ceapa tocata si putin prajita intr-o lingura de ulei, sare, piper si verdeata. Cu acest amestec se umplu cartofi, se dau prin faina, se prajesc usor in ulei si se pun intr-o cratita. Peste ei se toarna sosul de bulion sau rosii pana la acoperire. Se clocotesc putin pe foc, se adauga smantana si se dau la cuptor 30-40 minute.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))