Cartofi umpluti cu orez

Foto - Cartofi umpluti cu orez
Complexitate: usor Timp de preparare: 50 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

2 kg cartofi 100 ml bullion 100 ml ulei 2 cepe 300 g ciuperci 100 g orez marar faina piper sare

Mod de preparare:

Intr-o tigaie se calesc cepele, iar cand acestea se inmoiae, se adauga orezul, ciupercile tocate in cubulete si apa. Condimentam cu sare, piper si marar si lasam sa fiarba cam 25 de minute. Cand amestecul este gata, curatam cartofii, ii taiem in doua si scobim jumatatile, pentru a forma mici cosulete, in care vom pune umplutura. Se vor aseza pe rand, cartofii unpluti, intr-o tava si ii vom gati la cuptor jumatate de ora. Cand mai au putin pana sa se faca, se toarna si bulionul peste ei, si dam ragaz acestuia sa fiarba, inca 10 minute. Oprim apoi focul si servim fierbinti.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Cartofi umpluti cu carne

    Cartofi umpluti cu carne

    Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja, in apa cu sare. Cand au fiert, se scurg bine, se decojesc si se taie... (mai mult)

    Citeste
  • Ardei umpluti cu ciuperci

    Ardei umpluti cu ciuperci

    Ciupercile se toaca marunt, se prajesc in putin ulei amestecandu-se mereu, se adauga ceapa prajita, oul, sarea, faina, ... (mai mult)

    Citeste
  • Gogosari umpluti cu carne

    Gogosari umpluti cu carne

    Gogosarii se spala si se curata de cotor si seminte, dupa care se lasa sa se scurga. Se spala morcovii si se da prin ... (mai mult)

    Citeste
  • Cartofi umpluti cu ciuperci

    Cartofi umpluti cu ciuperci

    Se curata cartofi de coaja si se scobesc de miez. Ciupercile se trec prin masina de tocat, se amesteca bine cu ceapa ... (mai mult)

    Citeste
  • Cartofi umpluti cu sunca

    Cartofi umpluti cu sunca

    Cartofii se pun intr-o tava si se coc. Cand sunt gata, se scot din cuptor, se taie in jumatati si se scobesc, formand ... (mai mult)

    Citeste
  • Cartofi umpluti cu branza

    Cartofi umpluti cu branza

    Cartofii se fierb in coaja, se curata si se scoate miezul. Patrunjelul se toaca marunt. Branza de vaci se amesteca cu ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))