Gogosari umpluti cu carne
Ingrediente:
8 gogosari 500 g carne tocata (porc sau vita) 2 rosii 2 cepe 2 morcovi patrunjel 2 oua 100 g samantana 100 g orez ulei sare piper
Mod de preparare:
Gogosarii se spala si se curata de cotor si seminte, dupa care se lasa sa se scurga. Se spala morcovii si se da prin razatore, ceapa si patrujelul se toca marunt. Intr-un bol se amesteca ceapa, patrunjelul, morcovii, orezul cu carnea tocata si cele 2 oua. Se ameteca bine si se comdimenteaza cu sare si piper. Cu amestecul de carne umplem gogosarii si ii punem intr-o tava. Decojim rosiile si le tocam marunt si le adaugam peste gogosari. Turnam ulei si putina apa si bagam la cuptor timp de 45 minute. Gogosarii umpluti cu carne tocata se servesc calzi cu samantana deasupra.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Gogosari umpluti cu varza
Gogosarii sunt spalati bine si se curata de cotare si seminte. Cele 2 verze se toaca marunt, iar morcovii si telina se ... (mai mult)
Citeste -
Gogosari in sos de mustar
Gogosarii se spala, se curata de seminte si se taie feliute. Intr-o oala se pun toate ingredientele la fiert, in afara ... (mai mult)
Citeste -
Cartofi umpluti cu carne
Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja, in apa cu sare. Cand au fiert, se scurg bine, se decojesc si se taie... (mai mult)
Citeste -
Gogosari in otet
Gogosarii se taie in patru, se spala si se scurg de apa. Se amesteca otetul cu zaharul si uleiul, adaugam apoi boabele ... (mai mult)
Citeste -
Salata de Boeuf
Carnea se fierbe in apa cu sare, se spumeaza, se raceste si se taie in cuburi mici. Cartofii se fierb in coaja cu sare ... (mai mult)
Citeste -
Ardei umpluti cu carne
Se spala ardeii si se indeparteaza semintele. Se lasa sa se scurga de apa, se taie marunt o ceapa si se caleste putin ... (mai mult)
Citeste