Gogosari umpluti cu varza

Foto - Gogosari umpluti cu varza
Complexitate: usor Timp de preparare: 60 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

4 kg gogosari 2 verze 1 kg morcovi 1 telina conservant boabe de piper foi de dafin otet ulei sare

Mod de preparare:

Gogosarii sunt spalati bine si se curata de cotare si seminte. Cele 2 verze se toaca marunt, iar morcovii si telina se dau pin razatoare dupa ce sunt spalati si curatati. Intr-un castron se ameteca varza cu telina si morcovii si se adauga sare si ulei si se amesteca iar bine. Gogosarii se umplu cu varza ametecata cu celelalte legume si se aseaza intr-un borcan mare. In borcan printre ardei se adauga foile de dafin si boabele de piper. Intr-o oala cu 5 l de apa se amesteca 1 l de otet, sare si conservant. Aceasta se varsa in borcanul cu gogosari pana se umple. Borcanul se leaga cu ciolofan si se depoziteaza in camara pentru la iarna.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Gogosari umpluti cu carne

    Gogosari umpluti cu carne

    Gogosarii se spala si se curata de cotor si seminte, dupa care se lasa sa se scurga. Se spala morcovii si se da prin ... (mai mult)

    Citeste
  • Ardei umpluti cu varza

    Ardei umpluti cu varza

    Ardeii se spala si li se inlatura cotorul, taind-ul in jurul coditei. Se toaca marunt varza, morcovul si patrunjelul, se... (mai mult)

    Citeste
  • Gogosari in sos de mustar

    Gogosari in sos de mustar

    Gogosarii se spala, se curata de seminte si se taie feliute. Intr-o oala se pun toate ingredientele la fiert, in afara ... (mai mult)

    Citeste
  • Dovlecei umpluti cu varza

    Dovlecei umpluti cu varza

    Cei patru dovlecei, se spala si se taie pe jumatare, se curata de seminte si se lasa pe o tava. Apoi, varza se toca ... (mai mult)

    Citeste
  • Varza murata

    Varza murata

    Varza se curata de primele foi exterioare, se pun in butoiul mare pentru varza, strecurandu-se cate o bucata de hrean. ... (mai mult)

    Citeste
  • Gogosari in otet

    Gogosari in otet

    Gogosarii se taie in patru, se spala si se scurg de apa. Se amesteca otetul cu zaharul si uleiul, adaugam apoi boabele ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))