Dovlecei umpluti cu varza
Ingrediente:
4 dovlecei 1 ceapa 100 ml ulei 1 varza 1 morcov 3 rosii cimbru sare
Mod de preparare:
Cei patru dovlecei, se spala si se taie pe jumatare, se curata de seminte si se lasa pe o tava. Apoi, varza se toca marunt, la fel si morcovul, ceapa si se pun impreuna la calit in ulei incins. Dupa aproximativ o jumatate de ora, se vor adauga rosiile decojite, se condimenteaza cu sare si cimbru si se amesteca totul. Odata pregatita umplutura, se vor lua dovleceii si se vor umple pe rand cu amestecul realizat. Se aseaza in tava de copt, se torna un pahar de apa in jurul lor si se lasa la cuptor inca o 20 de minute. Cand s-au facut, pot fi serviti fierbinti.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ardei umpluti cu varza
Ardeii se spala si li se inlatura cotorul, taind-ul in jurul coditei. Se toaca marunt varza, morcovul si patrunjelul, se... (mai mult)
Citeste -
Dovlecei umpluti cu branza
Se rad dovleceii de coaja, se taie in doua in lung, se scobesc de miez si se sareaza putin. Se umplu cu branza ... (mai mult)
Citeste -
Dovlecei cu branza la cuptor
Dovleceii, dupa ce au fost spalati bine, se taie in jumatati, apoi fiecare jumatate se curata in interior, astfel incat ... (mai mult)
Citeste -
Varza murata
Varza se curata de primele foi exterioare, se pun in butoiul mare pentru varza, strecurandu-se cate o bucata de hrean. ... (mai mult)
Citeste -
Gogosari umpluti cu varza
Gogosarii sunt spalati bine si se curata de cotare si seminte. Cele 2 verze se toaca marunt, iar morcovii si telina se ... (mai mult)
Citeste -
Chiftele de varza
Varza se taie in bucati mai mari si se pune la fiert. Dupa aproximativ 10 minute, se scoate varza din apa si se scurge ... (mai mult)
Citeste







