Gogosari in sos de mustar
Ingrediente:
4 kg gogosari 500 g mustar dulce 1 cana zahar 1 cana otet 1 cana ulei 2 linguri sare 2 linguri piper boabe 2 linguri boabe de mustar
Mod de preparare:
Gogosarii se spala, se curata de seminte si se taie feliute. Intr-o oala se pun toate ingredientele la fiert, in afara de gogosari. Acestia se pun abia cand lichidul fierbe in clocot. Dupa ce se inmoaie putin, gogosarii se scot din oala si se pun imediat in borcane. Peste borcanele umplute, se toarna sosul de mustar, acesta patrunzand printre gogosari si imbogatindu-i cu aroma sa. La final se sigileaza si se depoziteaza pentru iarna.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Salata de Boeuf
Carnea se fierbe in apa cu sare, se spumeaza, se raceste si se taie in cuburi mici. Cartofii se fierb in coaja cu sare ... (mai mult)
Citeste -
Gogosari in otet
Gogosarii se taie in patru, se spala si se scurg de apa. Se amesteca otetul cu zaharul si uleiul, adaugam apoi boabele ... (mai mult)
Citeste -
Gogosari umpluti cu carne
Gogosarii se spala si se curata de cotor si seminte, dupa care se lasa sa se scurga. Se spala morcovii si se da prin ... (mai mult)
Citeste -
Salata boeuf de post
Legumele se curata si se spala, apoi se pun intr-o oala mai mare, la fiert. Dupa aproape o ora in care au fiert, ... (mai mult)
Citeste -
Gogosari umpluti cu varza
Gogosarii sunt spalati bine si se curata de cotare si seminte. Cele 2 verze se toaca marunt, iar morcovii si telina se ... (mai mult)
Citeste -
Sos de mustar
Ceapa se curata si se toaca marunt. Ceapa se fierbe cu vin si otet, timp de 15 minute. Se strecoara totul peste sosul ... (mai mult)
Citeste