Cartofi umpluti cu ciuperci la cuptor
Ingrediente:
2 kg cartofi 700g ciuperci proaspete 200g cascaval 100g unt 200g ceapa 50g usturoi 50g verdeata 3 oua 100ml ulei piper sare
Mod de preparare:
Cartofii se curata si se spala. Ciupercile se curata, se spala si se toaca marunt, la fel si ceapa. Verdeata se taie foarte fin. Usturoiul se curata si se toaca marunt. Cascavalul se rade fin. Cartofii se aseaza intr-o tava cu ulei, sare si piper. Se introduc la cuptor, se lasa la foc mic 45 de minute, se scot si se lasa la racit, dupa care se scobesc cu o lingurita in partea de sus. Ciupercile si ceapa tocate se calesc in unt circa 10 minute, se lasa la racit, apoi se adauga ouale, verdeata, sarea, piperul, usturoiul si se omogenizeaza bine. Cu aceasta pasta se umplu cartofii. Deasupra se presara cascaval si se introduc la cuptor circa 10 minute. Se serveste cald.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Cartofi umpluti cu ciuperci
Se curata cartofi de coaja si se scobesc de miez. Ciupercile se trec prin masina de tocat, se amesteca bine cu ceapa ... (mai mult)
Citeste -
Cartofi umpluti cu carne
Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja, in apa cu sare. Cand au fiert, se scurg bine, se decojesc si se taie... (mai mult)
Citeste -
Ardei umpluti cu ciuperci
Ciupercile se toaca marunt, se prajesc in putin ulei amestecandu-se mereu, se adauga ceapa prajita, oul, sarea, faina, ... (mai mult)
Citeste -
Cartofi cu ciuperci la cuptor
Cartofii si ciupercile se spala si se curata. Cartofii se taie in cuburi, iar ciupercile in felii. Cuburile de cartofi ... (mai mult)
Citeste -
Cartofi umpluti cu orez
Intr-o tigaie se calesc cepele, iar cand acestea se inmoiae, se adauga orezul, ciupercile tocate in cubulete si apa. ... (mai mult)
Citeste -
Cartofi umpluti cu sunca
Cartofii se pun intr-o tava si se coc. Cand sunt gata, se scot din cuptor, se taie in jumatati si se scobesc, formand ... (mai mult)
Citeste







