Piept de gasca la cuptor

Foto - Piept de gasca la cuptor
Complexitate: usor Timp de preparare: 75 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

1 piept de gasca ulei 2 cepe 200 ml vin rosu cimbru dafin sare piper

Mod de preparare:

Pieptul de gasca se fierbe putin in apa cu sare, apoi se scurge de apa si se aseaza intr-o tava de cuptor. Peste el presaram condimentele, dupa gust, adaugam ceapa taiata rondele si uleiul, apoi dam la cuptor. Dupa aproximativ 30 de minute, turnam si vinul rosu si mai lasam pana cand sosul rezultat scade. Cand e gata, se portioneaza si se serveste fierbinte.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Friptura de gasca la cuptor

    Friptura de gasca la cuptor

    Pieptul de gasca se fierbe mai intai, in apa cu putina sare si o telina, pentru plus de gust. Cand e aproape fiert, ... (mai mult)

    Citeste
  • Gasca la cuptor

    Gasca la cuptor

    Pentru a fi gatita la cuptor, gasca este de preferat a fi fiarta, dupa ce a fost curatata si spalata bine, impreuna cu ... (mai mult)

    Citeste
  • Gasca salbatica la cuptor

    Gasca salbatica la cuptor

    Se curata gasca si se tine la bait 24 de ore. Se scoate, se zvanta putin, i se pune inauntru o bucatica de slanina ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de gasca

    Ciorba de gasca

    Carnea de gasca se curata si se spala, apoi se pune in oala cu apa, la fiert. Cand a inceput sa fiarba, adaugam legumele... (mai mult)

    Citeste
  • Ficat de gasca pane

    Ficat de gasca pane

    Fivatul curatat si spalat, se feliaza si se pune apoi in lapte, aproximativ o jumatate de ora. Apoi, se iau feliile pe ... (mai mult)

    Citeste
  • Piept de curcan la cuptor

    Piept de curcan la cuptor

    Pieptul de curcan se aseaza intr-o tava, se condimenteaza cu sare si piper, se presara cimbrul si se da la cuptor. ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))