Ciorba de gasca
Ingrediente:
1 kg maruntaie de gasca 2 cepe 1 morcov 1 cartof 100 ml suc de rosii 250 ml zeama de varza patrunjel sare
Mod de preparare:
Carnea de gasca se curata si se spala, apoi se pune in oala cu apa, la fiert. Cand a inceput sa fiarba, adaugam legumele taiate marunt in prealabil, punem si sucul de rosii si acoperim oala. Cand e aproape gata, se toarna si borsul si se mai lasa inca 5 minute. La final, ciorba se aromeaza cu verdeata tocata si se serveste.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Friptura de gasca la cuptor
Pieptul de gasca se fierbe mai intai, in apa cu putina sare si o telina, pentru plus de gust. Cand e aproape fiert, ... (mai mult)
Citeste -
Gasca la cuptor
Pentru a fi gatita la cuptor, gasca este de preferat a fi fiarta, dupa ce a fost curatata si spalata bine, impreuna cu ... (mai mult)
Citeste -
Gasca salbatica la cuptor
Se curata gasca si se tine la bait 24 de ore. Se scoate, se zvanta putin, i se pune inauntru o bucatica de slanina ... (mai mult)
Citeste -
Piept de gasca la cuptor
Pieptul de gasca se fierbe putin in apa cu sare, apoi se scurge de apa si se aseaza intr-o tava de cuptor. Peste el ... (mai mult)
Citeste -
Ficat de gasca pane
Fivatul curatat si spalat, se feliaza si se pune apoi in lapte, aproximativ o jumatate de ora. Apoi, se iau feliile pe ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de porc cu smantana
Mai intai pregatim o oala cu apa, pe care o punem pe foc. Costita de porc se portioneaza si se spala bine. Dupa ce ... (mai mult)
Citeste







