Creier pane
Ingrediente:
500 g creier de porc 25 ml otet faina 2 oua apa sare piper
Mod de preparare:
Se spala bine creierul si se curata. Apoi, se pune la fiert in apa cu otet si putina sare! Cand este putin fiert, se taie felii si se mai pune la fiert pentru inca 10 minute! Cand este gata, se scoate si se lasa sa se raceasca! Apoi, se condimenteaza cu sare si piper, se da prin faina si ou batut. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se pun bucatile de creier. Se prajesc pe fiercare parte pana capata o culoare aurie!
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Chiftele de creier
Creierul se curata de membrana si se lasa in apa rece cu sare, timp de 20 de minute, ca sa se elimine sangele. Se ... (mai mult)
Citeste -
Varza pane
Varza se curata de foile de deasupra, apoi se taie in felii si se pune la fiert, in apa cu putina sare, dar se va lasa ... (mai mult)
Citeste -
Conopida pane
Se fierb buchetelele de conopida in apa cu sare, apoi se scurg. Se inmoaie fiecare buchetel in faina, apoi in oul batut,... (mai mult)
Citeste -
Dovlecei pane cu usturoi
Se spala dovleceii si se taie in felii. Se presara cu sare si se dau prin faina si ou batut. Se pun la prajit in uleiul ... (mai mult)
Citeste -
Vinete pane
Se taie vinetele in felii groase si se pun intr-un castron cu apa si sare. Dupa ce stau timp de o ora, se scurg de apa ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci umplute cu branza
Palariile ciupercilor, spalate si scurse se pun intr-o cratita cu putin unt si se lasa pane se inmoaie. Picioarele ... (mai mult)
Citeste







