Dovlecei pane cu usturoi

Foto - Dovlecei pane cu usturoi
Complexitate: usor Timp de preparare: 15 minute
5.00 5 2 voturi / pareri

Ingrediente:

2 dovlecei medii 2 catei de usturoi 200 g faina 1 ou 500 ml apa ulei sare

Mod de preparare:

Se spala dovleceii si se taie in felii. Se presara cu sare si se dau prin faina si ou batut. Se pun la prajit in uleiul incalzit si se lasa cate 2 minute pe fiecare parte. Intre timp, se pune apa intr-un vas si se adauga usturoiul tocat marunt. Cand sunt gata dovleceii, se scot si se pun in sosul de usturoi.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Flori de dovlecei pane

    Flori de dovlecei pane

    Florile de dovlecel se spala bine in apa rece, li se indeparteaza partea din mijloc, apoi, in fiecare floare se aseaza ... (mai mult)

    Citeste
  • Dovlecei pane

    Dovlecei pane

    Dovleceii mici ( 3-4 cm diametru ), se curata si se taie felii de 1 cm grosime. Nu se sareaza, deoarece sarea ii ... (mai mult)

    Citeste
  • Dovlecei cu branza la cuptor

    Dovlecei cu branza la cuptor

    Dovleceii, dupa ce au fost spalati bine, se taie in jumatati, apoi fiecare jumatate se curata in interior, astfel incat ... (mai mult)

    Citeste
  • Mancare de dovlecei

    Mancare de dovlecei

    Se prajeste putin intr-o cratita ceapa tocata cu untdelemn, se adauga dovleceii, rosiile oparite, curatate de pielita si... (mai mult)

    Citeste
  • Piure de dovlecei

    Piure de dovlecei

    Se spala si se curata dovleceii. Se taie cubulete si se pun la fiert pentru 15 minute. Dupa ce s-au inmuiat, se lasa la ... (mai mult)

    Citeste
  • Sufleu de dovlecei

    Sufleu de dovlecei

    Se rad dovleceii intregi in apa clocotita cu sare, se scurg, se sdrobesc cu furculita. Se prepara un sos alb preparat ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))