Conopida pane
Ingrediente:
1-2 conopide 1 ou 2 linguri faina 2-3 linguri pesmet untdelemn sare
Mod de preparare:
Se fierb buchetelele de conopida in apa cu sare, apoi se scurg. Se inmoaie fiecare buchetel in faina, apoi in oul batut, se tavaleste in pesmet si se prajeste pe ambele parti in untdelemn incins. Se serveste imediat.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Popcorn de conopida
Dupa ce am spalat si am lasat sa se scurga, conopida se taie in buchetele. Punem buchetelele intr-o bol, peste care ... (mai mult)
Citeste -
Conopida cu maioneza
Se spala si se rup buchetele din conopida. Acestea se pun la fiert timp de 5-7 minute in apa cu sare. Apoi, se piseaza ... (mai mult)
Citeste -
Sufleu de conopida
Se fierb buchetelele de conopida, se scurg si se amesteca cu 1 lingura unt. Se prepara sosul alb: se incinge untul ... (mai mult)
Citeste -
Supa crema de conopida
Ceapa se curata si se toaca marunt. Conopida se curata, se spala si se taie buchetele. Telina si pastarnacul se curata ... (mai mult)
Citeste -
Piure de conopida
Se spala si se fierbe conopida in apa sarata impreuna cu cartofii curatati si taiati sferturi. Se strecoara si se trec ... (mai mult)
Citeste -
Supa de conopida
Intr-o cratita, se fierbe conopida, morcovul impreuna cu supa de legume sau apa. Intre timp, se pune la prajit prazul si... (mai mult)
Citeste